Case de vedete

#patuturi #bebelusi #patuturi copii #camera vedete #patut Kate Middleton #patut Kim Kardashian #vedete extern

Patuturi alese de vedete: inspira-te din modelele lor de lux!

Industria de patuturi pentru copii este intr-o continua dezvoltare de cand tendintele in domeniu isi schimba in fiecare an formele. Patuturile de copii alese de vedete ajung intotdeauna sa prezinte interes pentru public, dar mai ales pentru parintii care doresc sa se inspire din modelele lor de lux pentru a face propriile alegeri in acest sens.

Nasterea Printului George Alexander Louis, bebelusul regal al cuplului format de ducesa de Cambridge, Kate Middleton, si Printul William, aduce in prim plan tot soiul de curiozitati despre modul in care cei mai populari parinti ai momentului isi ingrijesc mostenitorul cu sange nobil.

Interes a suscitat si patutul ales de Beyonce si Jay Z pentru micuta Blue Ivy Carter, dar si cel pentru care au optat Kim Kardashian si Kanye West pentru fetita lor, North West.

Inspira-te din modelele patuturilor de copii luxuriante alese de vedete si aliniaza-te si tu tendintelor populare in cercuri inalte.

1. Patutul ales de Kate Middleton si Printul William

Eleganta simpla si feminina a lui Kate fascineaza in continuare publicul, iar aceasta optiune de stil se regaseste si in designul patutului ales pentru baietelul cuplului regal. Intrucat tinerii parinti nu stiau ce sex va avea micul print cand au achizitionat patutul, au preferat sa aleaga un model in tonuri neutre, care sa se potriveasca atat pentru fetite, cat si pentru baietei.

Surse din cercurile intime ale ducesei si ale Printului William spun ca intreaga camera a bebelusului este amenajata in stil clasic-elegant, cu piese pretioase, a caror valoare creste in timp. Iata doua modele de patuturi care se aseamana cu cel in care va creste Printul George Alexander Louis:



2. Patutul ales de Beyonce si Jay Z

Artistii internationali Beyonce si Jay Z au ales pentru fetita lor, Blue Ivy, un patut din material translucid (mobilierul-fantoma este foarte popular in prezent), in valoare de 3.500 de dolari.

Camera fetitei este imensa si contine si alte piese de mobilier transparent. Patuturile din astfel de materiale au marele avantaj ca ofera protectie bebelusului, permit luminii naturale sa patrunda in interior si confera vizibilitate deplina.

3. Patutul ales de Kim Kardashian si Kanye West

Kim Kardashian si Kanye West au decorat casa fetitei lor, North West, intr-un stil modern, prin contraste de culori inchise cu nuante deschise. Patutul bebelusului respecta aceeasi schema cromatica, despre care parintii spun ca este "cel mai frumos patut din toate timpurile":




Sursa foto:brightnest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Top

Cauta-ti perechea