Case de vedete

#Oana Zavoranu decoratiuni #Oana Zavoranu casa #oana zavoranu

Oana Zavoranu: “ Ma pot lauda cu cea mai frumoasa casa de Craciun” VIDEO

Oana Zavoranu le-a prezentat prietenilor virtuali decoratiunile de Craciun cu care si-a impodobit casa, in asteptarea sarbatorilor! Totodata, ea si-a spus si parerea despre cum sarbatoresc romanii marea sarbatoare crestina. 

„Nimeni nu mai pune nicio instalație… acum de ce nu as putea spune adevarul ca am schimbat zeci de instalații pentru ca sunt foarte proaste si se ard si ca nu este în spiritul romanului sa decoreze casa si exteriorul… Asa ca ma pot lauda cu cea mai frumoasa casa de Craciun… si se mai lucreaza înca? La romani, spiritul Craciunului înseamna mancare cat cuprinde, de parca zici ca vine sfarsitul lumii… (…)”, a scris Oana Zavoranu. In acelasi comentariu, Oana Zavoranu i-a certat pe romanii care se simt rau din cauza mancarii, de sarbatori. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nimeni nu mai pune nici o instalatie...acum de ce,nu as putea spune,adevarul ca am schimbat zeci de instalatii pt ca sunt foarte proaste si se ard si ca nu este in spiritul romanului sa decoreze casa si exteriorul... Asa ca ma pot lauda cu cea mai frumoasa casa de Craciun....si se mai lucreaza inca 😊 La romani spiritul Craciunului inseamna mancare cat cuprinde de zici ca vine sfarsitul lumii...si dupa, sa te tii cozi la urgenta ca au mancat si ei ‘doar’ 45 de sarmale ,23 de carnati, 10 caltabosi si un kg de jumari....’si de ce Doamne iarta-ma mi-o fi rau?’😂😂😂 Pai ca bagati in voi ca spartii si ca disperatii ,d-aia...ca si ficatul ala cat sa duca si el,si bila, ca zici ca n-ati mai vazut mancare in viata voastra ! Cica n-au romanii bani?...ia duceti-va prin magazine si dupa mai vorbim Hai pa! Oana 😝😝😝 #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen #christmas #decoration #festive #lights #carols #happy

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) on

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare