Case de vedete

# scarlett johanson #relaxare #vedete #liniste #Case de vedete #casa Scarlett Johansson

O oaza de liniste si relaxare: descopera casa in stil traditional a actritei Scarlett Johansson!

Scarlett Johansson, una dintre cele mai frumoase si mai talentate actrite de la Hollywood, si-a cumparat recent o casa in stil traditonal, amplasata intr-un decor edenic din regiunea The Hamptons din New York, Long Island. Te invitam sa ii descoperi frumusetea discreta intr-un nou episod al serialului casele vedetelor!

La sfarsitul lunii ianuarie, actrita americana Scarlett Johansson a devenit proprietara unei case cochete in stil traditional, amplasata pe un teren inverzit de circa 5.600 mp in apropierea oceanului, in zona Amagansett Dunes din celebrul The Hamptons.

Confortul, ridicat la rang de arta

Locuinta cu un singur etaj, ridicata in anul 1999, are o suprafata de 325 mp, are 4 dormitoare si tot atatea bai, fiecare camera avand propriul sau balcon cu o priveliste incredibila. Intreaga locuinta si o parte din exteriorul sau sunt acoperite cu o podea din lemn solid de pin care ofera un aer primitor, confortabil si rustic, in timp ce piscina cu apa azur adauga o nota moderna decorului traditional.

Citeste si: Lasa-te inspirat de opulenta resedinta a creatoarei de moda Donatella Versace!

Cele trei dormitoare ale oaspetilor au propriile bai incapatoare si luminoase, cu cazi mari incadrate in rame de lemn, in perfecta concordanta cu stilul rustic, traditional al locuintei.

Casa, cumparata pentru suma de 2,2 milioane de dolari, mai include si o bucatarie deschisa uriasa, cu o insula centrala si aparatura electrocasnica de top, ce se continua firesc in camera de oaspeti.

O casa primitoare in cel mai pur stil minimalist

Locuinta are un aspect unitar conferit de cromatica similara si lemnul de esenta tare, folosite la amenajarea fiecarei incaperi. In plus, minimalismul este rege in casa traditionala achizitionata de Scarlett Johansson, aspect care insa nu stirbeste cu nimic din farmecul cald al locuintei. Dimpotriva, livingul, cea mai mare incapere a casei, are doar cateva piese de mobilier, ce par sa graviteze in jurul impozantului semineu din mijlocul lor, amenajare ce invita la rasfat si relaxare, in special in zilele friguroase de iarna.

Citeste si: Descopera casa primitoare in stil traditional a actritei Amy Adams!

Decorul minimalist este completat de o puzderie de ferestre inalte, care lasa lumina naturala sa inunde fiecare incapere si care le permite tuturor celor care trec pragul casei sa admire nestingheriti peisajul sublim.

Sursa foto: homes.yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului