Case de vedete

#resedinta #showbiz #donatella versace #Case de vedete #opulenta resedinta

Lasa-te inspirat de opulenta resedinta a creatoarei de moda Donatella Versace!

Regina unui imperiu al modei, Donatella Versace duce o existenta la care multi nu pot decat sa viseze. Vicepresedinta Casei Versace si un iscusit fashion designer, nu este de mirare ca vedeta si-a amenajat numeroasele locuinte intr-un stil opulent si somptuos, folosindu-si flerul pentru a alege si imbina cele mai surprizatoare piese de mobilier si decoratiuni. Te invitam sa descoperi luxosul duplex din Milano al Donatellei Versace, intr-un nou episod din serialul Acasa.ro dedicat caselor vedetelor!

Extravagantul duplex din orasul italian Milano, detinut de Donatella Versace, te poarta intr-o calatorie in timp, gratie bogatiei de elemente cu parfum antic, dar si paletei coloristice folosite. Decorat in tonuri calde, de galben, auriu, portocaliu si maro, apartamentul cu doua etaje al faimoasei creatoare de moda este un spatiu primitor si confortabil, in pofida opulentei, in care vedeta se simte in largul sau.

"Cand ajung acasa acum, tot ce imi doresc este sa ma simt linistita. Apogeul luxului este acela de a te simti confortabil in mediul in care te afli. Si pentru asta trebuie sa am parte de multa lumina, sa o las sa ma invaluie. Doar pentru ca mobilierul este impozant si luxos, nu inseamna ca trebuie sa fie si greoi", declara Donatella Versace, pentru revista InStyle, in urma cu cativa ani.

Citeste si: Descopera casa primitoare in stil traditional a actritei Amy Adams!

Lux antic imperial

Superba locuinta a Donatellei Versace aminteste de luxul si maiestria arhitecturala a vechilor incaperi regale din secolele XVII - XVIII, cand stilul baroc reprezenta norma.

Tavanele artificiale cu stucturi complexe, mobilierul din lemn de esenta tare cu parfum antic, candelabrele uriase cu cristale, pardoselile cu statuete si tablouri impozante sunt doar cateva dintre elementele care alcatuiesc decorul baroc, elegant si somptuos al duplexului Donatellei Versace.

Citeste si: Inspira-te din minimalismul exotic din casa din Malibu a celebrului Leonardo DiCaprio

Livingul, incaperea centrala a duplexului, este flancat de doua urne uriase, in stil imperial, intre care a fost inserat un impozant tablou semnat de Giovanni Paolo Panini, reprezentant al artei vedutelor.

Sursa foto: betterdecoratingbible.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului