Case de vedete

# Beverly Hills Jennifer Lopez #Case de vedete #jennifer lopez

Cum arata vila lui Jennifer Lopez cu 9 dormitoare, 13 bai si cea mai impresionanta piscina din Beverly Hills!

De peste un an, Jennifer Lopez si-a scos la vanzare conacul pe care l-a cumparat cu Marc Anthony in 2010, cand inca formau un cuplu si asteptau venirea pe lume a celor doi copii ai cuplului! Desi initial cerea 17 milioane de dolari pentru cei 17.000 metri patrati pe care este construit conacul cu cea mai impresionanta piscina din Beverly Hills, cantareata a scazut pretul, in urma cu sase luni, la 14 milioane, iar acum – la 12,5!


Initial, Jennifer Lopez si Marc Anthony au platit 8,2 milioane de dolari, insa intre timp, totul a fost renovat, motivul pentru care pretul s-a dublat. Intreaga casa poarta amprenta lui J Lo, totul fiind stralucitor, dominand albul si auriul.

Proprietatea din Beverly Hills este cu adevarat impresionanta: noua dormitoare, 13 bai, sala de jocuri, sala de cinema cu 20 de locuri, camera de masaj, sala de sport, studio de inregistrari, studio de dans si multe alte incaperi folosite pe post de dressing.

Casa este situata într-o comunitate închisa, iar noul proprietar va deveni vecin cu Jessica Simpson, Kim Kardashian si Kanye West si ofera vederi uimitoare ale muntilor din jur.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea