Case de vedete

#apartament de lux #coco chanel #showbiz #case de vedeta

Inspira-te din extravaganta apartamentului de lux al celebrei creatoare de moda Coco Chanel

Lux, opulenta, culori naturale, insa de o eleganta uimitoare. Candelabre impunatoare si interioare spectaculoase sunt doar cateva dintre elementele ce fac din casa creatoarei de moda Coco Chanel un model de eleganta si stil. Acasa.ro continua serialul "Case de vedeta" si te invita sa intri in lumea magica pe care o ofera apartamentul de lux al lui Coco Chanel

Cladirea in care este situat impunatorul apartament al creatoarei de moda Coco Chanel este una impunatoare si foarte eleganta. La parterul acesteia se afla si magazinul principal Chanel, iar de la etajul al doilea se intinde opulentul si luxosul apartament al creatoarei de moda. La etajul al treilea al acestei cladiri se gaseste si atelierul de lucru al designerului, toate acestea conectate printr-o scara interioara curbata proiectata de insasi creatoarea de moda.

Piese unicat si extravanganta

Apartamentul creatoarei de moda Chanel din Paris este o adevarata capodopera de arta, ce iti taie pur si simplu respiratia prin extravaganta si rafinamentul sau. Acesta este alcatuit din trei camere. Salonul central este cel mai mare, iar in mijlocul sau se gaseste o canapea din piele bej, supradimensionata, ce te imbie la conversatie si relaxare. Printre numeroasele comori ce se mai gasesc in aceasta camera se numara si un cerb de bronz, care a apartinut Marchizei Luisa Casati, dar si o masa in forma de snop de grau, care simbolizeaza noroc si prosperitate, lucrata de un prieten apropiat al lui Salvador Dali.

Citeste si: Resedinta lui Robert Pattinson din Los Angeles






Sala de mese este la fel de impunatoare ca toate celelalte camere. Sase scaune tapitate cu piele de caprioara inconjoara opulenta masa de nuc, iar rafturile simetrice incastrate in pereti scot in evidenta oglinzile venetine aurite si presarate cu cristale.

Citeste si: Casa spectaculoasa din Florida a faimoasei Olivia Newton-John



Printre cele mai pretioase obiecte din casa creatoarei de moda se regaseste si un ceas aurit, sustinut de un inger al mortii, care marcheaza dependenta de munca si trecerea extrem de rapida a timpului.

Citeste si: Faimosul conac pe care Jennifer Aniston il detine in Beverly Hills



Coco Chanel a crezut intotdeauna in karma, de aceea si-a tapetat casa cu imagini cu lei, snopi de grau, dar si initialele sale.

Sursa foto: bungalow1a.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare