Case de vedete

#casa de vedete #shobiz # design casa #bruce willis #amenajare casa #amenajari interioare

Greu de... egalat! Cum arata casa lui Bruce Willis

Bruce Willis, actorul din greu de ucis, si sotia sa, Emma Heming, au devenit toamna trecuta proprietarii unui impresionant domeniu in apropierea New York-ului, pentru care au platit nu mai putin de 9 milioane de dolari. Iata cum arata luxoasa vila a celor doi!

Aflata in Bedford, oaza de liniste unde au ales sa se relaxeze o multime de vedete, de la Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas, pana la Martha Stewart sau Blake Lively si Ryan Reynolds, impresioneaza prin dimensiuni. Domeniul achizitionat de familia Willis se intinde pe 5 hectare, e imprejmuit de padure si are iesire la barajul Croton si la dealurile Hustonului.

Proprietatea este situata intr-un punct inalt, astfel incat sa beneficieze de o panorama inedita. Vila in stilul fermelor americane, din caramida rosie si acoperita cu sindrila, are nu mai putin de 750 de metri patrati.

Interiorul locuintei este sofisticat si decorat cu multa meticulozitate. Este un amestec de rustic cu eleganta moderna care ii da un farmec aparte.

Locuinta are cinci dormitoare si sase bai. Incaperile sunt foarte spatioase si au ferestre mari astfel incat sa permita luminii sa patrunda in fiecare ungher.

Mobilierul este simplu si se potriveste perfect cu aspectul de vila rustica traditionala. Nu abunda piesele de arta sau decoratiunile extravagante, ci mai degraba se poate vorbi despre simplitate si bun gust.

Vila are si o crama bine dotata, cu temperatura mentinuta constant sub control.

Domeniul are o gradina impresionanta, cu arbori batrani, la care se poate sta linistit la umbra. Insa nu lipseste nici piscina uriasa in aer liber, cu o cabana veche incalzita si cu un dus exterior. O pergola pe care se intind plante cu flori da culoare curtii.

Terasa, construita pe trepte din piatra naturala, a fost conceputa astfel incat sa ofere o priveliste frumoasa a imprejurimilor.

Proprietatea este dotata si cu un teren de tenis sintetic, dar si cu garaje care pot adaposti nu mai putin de patru masini.

Sursa foto: housebeautiful.com, variety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare