Case de vedete

#meredith grey #locuinta Ellen Pompeo #casa Ellen Pompeo #Ellen Pompeo #Case de vedete

Ellen Pompeo si-a scos la vanzare casa din Hollywood! Cum arata locuinta de 2 milioane de dolari

Ellen Pompeo, actrita care o interpreteaza pe Meredith Grey in serialul Anatomia lui Grey, si-a scos una dintre proprietati la vanzare. Este vorba despre casa acesteia din Hollywood, situata chiar pe Hollywood Hills, o locatie preferata de staruri.

 

Locuinta in care Ellen Pompeo si-a petrecut o mare parte din timp se intinde pe o suprafata de 176 de metri patrati si are trei dormitoare, doua bai, o curte interioara de vis si un living cum numai in filme poti vedea. Locuinta este in intregime decorata chiar de actrita, aceasta fiind pasionata de decoratiunile interioare.

Casa proiectata in 1957 de arhitectul Harry Greene este extrem de luminoasa, avand majoritatea peretilor din sticla. In plus, bucataria este construita aproape in totalitate din otel inoxidabil, semanand mai mult cu o bucatarie profesionala de restaurant.

In curtea interioara, care este foarte generoasa, se afla un semineu, o piscina si chiar un spa, dar si un dus in aer liber si o cada de baie. In plus, gradina este inconjurata de pomi, transformand-o intr-un loc ideal pentru o familie care vrea sa se bucure de natura intr-un cadru privat.

Ellen Pompeo si sotul acesteia Chris Ivey (producator de muzica) si cei doi copii ai lor, Stella Luna si Sienna May mai detin o proprietate in Los Feliz, California, o casa in Sag Harbor, New York si una in Malibu.

Surse foto: variety.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea