Case de vedete

#Dorian Popa #garsoniera #litoral

VIDEO | Dorian Popa isi inchiriaza garsoniera pe internet! Cat costa o noapte de cazare

Pana sa se mute alaturi de iubita lui in vila din Domneste, Dorian Popa a locuit intr-o garsoniera din sectorul 3 din Bucuresti. Iar la sfarsitul lunii mai a acestui an, artistul a decis sa isi inchirieze fosta locuinta.

Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, Dorian Popa isi inchiriaza garsoniera in regim hotelier, iar intr-un vlog postat recent pe YouTube, el a dezvaluit si cati bani i-a adus aceasta afacere.

„Au venit deja 15 clienti, fratilor. Este munca serioasa si legala. Pana acum, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai putin de 2.500 de euro intr-o luna si un pic de subinchiriere sau inchiriere in regim hotelier. Se pare ca al nostru calcul de a nu o da in chirie lunara a fost extrem de reusit, de bun augur”, a spus Dorian Popa.

Potrivit unui site de inchirieri, garsoniera a fost de curand renovata, are un design modern in negru, alb si gri. Este puternic luminata si asortata, la fel si bucataria, dar si baia. Locuinta are in total 37 de mp si e situala la aproximativ 3 kilometri de centrul Bucurestiului. Iar o noapte de cazre costa 643 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului