Case de vedete

#4 milioane euro #delia apartament 1 #Delia apartament #Case de vedete #delia

Delia isi prezinta apartamentul! A meritat 1,4 milioane de euro?

Delia si-a vazut visul implinit: a reusit sa mute in apartamentul pentru care a platit 1,4 milioane de euro! Fericita ca arhitectiii i-au indeplinit toate dorintele in materie de amenajari interioare, artista le-a impartasit fanilor imagini pe Instagram din interiorul noii sale case!


Apartamentul de lux al cantaretei se afla intr-un cartier din nordul Bucurestiului. “Este ceva de vis. Practic, este un penthouse, care se intinde pe doua etaje, 3 şi 4, plus terasa blocului. Are vedere la lac, iar zona este foarte buna, vorbim totuşi de nordul Capitalei”, dupa cum a povestit un apropiat al blondinei, citat de click.ro.

Multa lume ar crede ca nu se justifica sub niciun chip sa dai atat de multi bani pe un apartament de bloc. Insa daca tii cont ca acesta are 400 de metri patrati, fiind mai mare si decat o vila, are terasa cu piscina si ofera o priveliste de vis, investitia poate fi de bun augur.

In ceea ce priveste amenajarile, scara interioara nu lipseste, nici desenele moderne pe pereti, stil graffiti, lemnul masiv si caramida sunt la putere, precum si nuantele de maro, albastru si alb.

Bucataria este inedita. in interiorul ei troneaza o tabla pe care artista scrie cuvinte motivationale sau meniul zilei, intocmai cum se practica in localuri si bucatariile de restaurante.

Instrumentele muzicale stau si ele la loc de cinste, pregatite oricand de o repetitie sau o cantare ad-hoc.

Ferestrele mari, inalte cat peretele, lasa razele soarelui sa patrunda la rasarit sau apus. Instrumentele muzicale stau si ele la loc de cinste, pregatite oricand de o repetitie sau o cantare ad-hoc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea