Case de vedete

#casa Dana Rogoz #Case de vedete #dana rogoz

Dana Rogoz, primele sarbatori in casa noua!

In urma cu 3 ani, Abramburica si sotul sau, regizorul Radu Dragomir, si-au cumparat o casa in centrul Bucurestiului, mai exact in zona Gradinii Icoanei. Imobilul nu i-a costat o avere, insa renovarea a fost una anevoioasa. Anul acesta, Dana Rogoz, sotul sau si baietelul lor, Vladut, in varsta de 2 ani, au petrecut pentru prima sarbatorile in noua locuinta.

“N-a costat extraordinar de mult. A fost o casa veche  pe care noi am renovat-o. Am luat-o imediat dupa ce ne-am casatorit. A fost prima noastra investitie si e prima mea casa. Castig salariu de la 8 ani si deci am investit in reparatii tot ce am castigat in 21 de ani. Apreciez foarte mult casele de la 1900, am incercat sa pastram parchetul original, lemnul vechi al casei, caramizile. Nu e o casa de milionari, dar e spatioasa”, a declarat Dana Rogoz, pentru click.ro, in iulie 2015.

Luna aceasta, casa cu un etaj, mansarda, doua dormitoare, un living, un birou si camera lui Vladut a fost inaugurata! Primele fotografii cu noua locuinta a Danei Rogoz vor aparea in numarul din ianuarie al revistei Unica.

„Am cautat cumva sa pastram cat mai mult dintre elementele originale ale casei. Lemnele vechi din podea le-am refolosit in noua structura, usile au fost integral reconditionate si aduse la lemnul original, am si creat niste chestii mai teatrale, pe care niciun designer de interior nu ar fi putut sa le propuna, dar sunt anumite detalii pe care numai eu si Radu le-am simtit si ni le-am dorit, chiar daca nu sunt neaparat conventionale. Noi nu ne-am propus nimic, am vrut doar ceva personal; poate, pe multi, detaliile folosite de noi ii vor surprinde, dar nu sunt facute sa socheze, ci sa ne reprezinte“, pa declarat Dana Rogoz pentru sursa citata.

Sursa foto: unica.ro/ Oltin Dogaru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului