Case de vedete

# casa gabriela cristea #vila de lux #gabriela cristea

Cum arata vila de 200.000 de euro a Gabrielei Cristea! Vedeta traieste in mare lux VIDEO

Gabriela Cristea si-a gasit linistea si fericirea in bratele lui Tavi Clonda dupa divortul si relatia tumultuoasa pe care a avut-o cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Prezentatoarea TV este acum foarte fericita, are doua fetite si traieste intr-o vila superba.

 

Bruneta si sotul sau au investit o suma colosala in locuinta pe care si-au construit-o in anul 2017. Valoarea vilei este de aproximativ 200.000 de euro.

Gabriela Criste si Tavi Clonda au inceput constructia casei visurilor lor cand inca nu erau casatoriti, investind in proiect timp, bani, dar si sentimente.

In imaginile publicate de ce doi pe retelele sociale se pot observa detalii din locuinta de lux pe care o detin.

'Noi cand ne-am apucat de casa asta nu eram casatoriti. Eram asa niste nebuni frumosi care se gadeau ei cam ce isi doreau de la o casa. Si ne-am asezat la masa si am inceput sa discutam: tu ce vrei, tu ce vrei. Si ne-am apucat sa desenam. Si cand am terminat desenul ne-ncapea casa si in teren la vecinul“, a povestit Gabriela Cristea, potrivit viva.ro.

Initial, cand s-au apucat de constructia casei, aceasta nu era gandita sa fie atat de mare. Pana la urma insa, planurile lor au fost date peste cap si au ajuns sa construiasca de fapt o vila imensa.

"Cand am proiectat casa, tin minte si acum, am desenat-o mai intai pe pamant. Cand am intrat noi ditr-o camera in alta, pe crea aceea, pe pamant, nu ziceam ca e asa mare. Apoi am ridicat-o la rosu, apoi la alb, se cam restrangea spatiul.

Noi doi suntem la fel. De obicei intr-o relatie, unul e contabilul, unul e visatorul. Amandoi suntem doi artisti, doi visatori si nici unul nu a zis ca e prea mare sau prea mica. De asta a iesit atat de mare, dar mie nu imi pare rau, nici Gabrielei nu ii pare rau. Dar este foarte greu de intretinut, avem nevoie de ajutor“, a povestit Tavi Clonda.

Desi se lucreaza la ea de foarte mult timp, casa inca nu este gata, iar Gabriela Cristea preconizeaza ca ar mai fi nevoie de inca vreo 10 ani pentru a pune la punct toate detaliile.

"Casa noastra am impartit-o foarte simplu. In partea de jos este zona in care stam in timpul zilei, unde stam cu fetele, iesim la joaca, gatim, mancam, ne uitam la televizor, In partea de sus avem dormitoarele, cele doua camere ale fetelor si garsoniera noastra. Noi ne-am facut un spatiu mai mare, unde dormim, dar si chiar daca dormim, ne-am dorit sa fie un spatiu asa, mai pe placul nostru“, a mai precizat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare