Case de vedete

#cade de vedete Cristiano Ronaldo #locuinta madrid Cristiano Ronaldo #locuinta Cristiano Ronaldo #Case de vedete #cristiano ronaldo

Cum arata locuinta lui Cristiano Ronaldo din Madrid VIDEO

Cristiano Ronaldo, superstarul de la Real Madrid si al nationalei Portugaliei, locuieste intr-o casa de vis, dintr-o suburbie exclusivista din Madrid. Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, starul a deschis usile casei sale pentru fani.

Ronaldo locuieste intr-o vila luxurianta, imensa, dotata cu teren de fotbal si piscina. Vila starului este cotata la peste sapte milioane de dolari americani si are nu mai putin de sapte dormitoare si opt bai.

In filmuletul postat pe youtube, Ronaldo le arata fanilor dormitorul, bucataria, livingul si locul de odihna cu vedere la gradina.

In momentul in care si-a prezentat dormitorul, Ronaldo a declarat ca doarme jumatate din zi, pentru a se mentine in forma si pentru a fi performant.

Ajuns in dinningroom, atacantul a tinut sa sublinieze faptul ca pentru a se mentine in forma, consuma alimente preparate de bucatari Chefi care gatesc special pentru el.

"Va doresc tuturor Craciun Fericit si un An Nou fericit! Fiti fericiti! Pentru mine asta este cel mai important!", le-a transmis Cristiano Ronaldo fanilor, la finalul videoclipului.

Sursa foto: predapublishing.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea