Case de vedete

#Case de vedete #beverly hills #jennifer aniston

Cum arata casa pe care o are Jennifer Aniston in Los Angeles

Orice vedeta de peste Ocean care se respecta are o casa in Beverly Hills. Evident, din peisaj nu putea lipsi Jennifer Aniston. Actrita impreuna cu sotul sau, actorul Justin Theroux, si-au cumparat recent o vila cu un spatiu generos, pe care au transformat-o intr-un refugiu primitor, unde, potrivit architecturaldigest.com, gazduiesc adesea petreceri cu prietenii.

E greu sa nu o indragesti pe Jennifer Aniston. Este plina de energie, vesela si amuzanta, iar designerii o considera si mai interesanta, intrucat are si gusturi foarte bune cand vine vorba despre amenajarile interioare.

Pe culmile Los Angelesului, Jen, a creat o scena a fericirii pure, alaturi de sotul sau, Justin Theroux. O casa spectaculoasa, de la mijlocul secolului trecut, a fost readusa in prezent prin tot ceea ce inseamna imbinarea perfecta a elementelor vechi cu cele moderne.

De ce le trebuie unor actori un birou acasa? De ce nu? In locuinta celor doi, biroul este una dintre “piesele de rezistenta” ale casei. Iar biroul acesta pare a fi al unui director general de multinationala. "Ma simt extrem de puternica atunci cand stau la birou, asa cum nu sunt aproape niciodata", glumeste actrita.

Unul dintre peretii din dormitorul matrimonial s-a transformat in display-ul perfect pentru imaginile de familie, instantanee ale cuplului care au fost inramate.

Livingul e amenajat cu mobilier specific secolului trecut: o sofa, o masuta de cafea din sticla, un fotoliu imbracat in piele si un bar din lemn de nuc.

Terasa este unul dintre spatiile casei pe care cuplul Aniston-Theroux il indrageste cel mai mult. Scaune realizate la comanda, din lemn de tec si piele, inconjoara o masuta de cocktail. Intreaga atmosfera este strajuita de o statuie din bronz.

Architecturaldigest.com publica si o fotografie dintr-una dintre baile acestei locuinte, care este imbracata in tapet pictat manual.

Dormitorul principal are iesire spre gradina, in care troneaza o pagoda.

In curtea din spatele casei a fost amenajata si o piscina cu sezlonguri si spatiu de luat masa.

Sursa foto: architecturaldigest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea