Case de vedete

#showbiz #vedete extern #case de vedeta #daniel negreanu

Cum arata casa lui Daniel Negreanu, cel mai de succes jucator de poker roman

Daniel Negreanu, unul dintre cei mai importanti jucatori de poker la nivel mondial, a acceptat sa-si prezinte locuinta din Las Vegas site-ului Poker Stars. Iata cum traieste unul dintre cei mai cunoscuti romani ai planetei: 

Intreaga locuinta a lui Negreanu seamana cu interiorul glam al unui casino. Culori vesele, puternice, linii moderne, materiale la fel de indraznete creeaza senzatia unei locuinte in care mereu se intampla ceva. De altfel, Daniel recunoaste ca nu a folosit masa din dining, deasupra careia troneaza un candelabru superb in linii futuriste, insa mai valorificata e zona de jocuri - unde se afla cateva masini speciale - si un robinet discret din care curge, evident, bere. 

Din superba locuinta nu lipseste zona de display a trofeelor, dar si una in care a expus imagini de la intalnirea cu Barack Obama, cu tatal sau si cu el in adolescenta. 

Livingul generos beneficiaza de un televizor urias care se intoarce 360 de grade, fiind vizibil din orice zona a camerei, dar si din gradina. Gradina, unde a cultivat chiar cateva legime - cu ajutorul peisagistului, evident - este generoasa si margineste nelipsita piscina. 

Iata un tur complet al casei, facut chiar de Daniel Negreanu: 

Daniel Negreanu este cetatean canadian de origine romana. Parintii sai au parasit Romania in vremea regimului comunist, cu gandul de a se stabili in SUA, insa, in cele din urma, au ramas in Toronto. Daniel a reusit anul acesta o performanta uimitoare: a terminat pe locul doi in turneul Big drop for one drop - un turneu de poker care are si un scop caritabil: o parte din castiguri sunt donate comunitatilor nevoiase din Africa pentru a le asigura apa potabila. Odata cu aceasta performanta, Daniel a devenit jucatorul de poker care a castigat cea mai mare suma din acest joc, din toate timpurile, ajungand la aproape 30 de milioane de dolari. 

De altfel, Daniel Negreanu este implicat in diferite actiuni caritabile pe cont propriu. 

CITESTE SI: Cuplul de aur al Hollywoodului s-a casatorit!

Andreea Esca se lasa de televiziune!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea