Case de vedete

#casa vedeta #casa beverly hills #casa sharon stone #sharon stone

Cum arata casa in care locuieste Sharon Stone

Home sweet home! Asa pare sa spuna Sharon Stone din sofaua sa argintie marca Gina Berschneider. Imbracata lejer si in picioarele goale, actrita i-a primit in locuinta ei din Beverly Hills pe jurnalistii de la Architectural Digest. Va aratam si noi in continuare casa in care locuieste diva din Basic Instinct.

 

„Casa aceasta are propria ei voce. Si pe masura ce am inceput sa ii intelegem limbajul, procesul de remodelare a venit de la sine”, a spus Sharon. A cumparat-o in urma cu 25 de ani, insa abia recent a decis ca imobilul are nevoie de o remodelare din temelii. A apelat la un celebru designer de interior, Douglas Truesdale.

Casa are cinci dormitoare, camere speciale pentru oaspeti, sala de gimnastica, patru bai, piscina, teren de tenis, pivnita pentru vinuri si o gradina impresionata, cu multi copaci, fantani arteziene.

Dar ce schimbari au reusit sa aduca impreuna la impresionanta vila? Se pare ca actrita si-a dorit sa ofere casei un aer de epoca, asa ca a adus de la un castel vechi din Elvetia o pardoseala din marmura. In living, de tavanul in culoarea ametistului, a instalat un candelabru impresionant. Doua canapele din piele neagra, asezate fata in fata, sunt locul perfect pentru intalniri cu prietenii.

In zona de dining, doua lustre uriase atarna deasupra mesei si a scaunelor in stil art deco. Un perete din sticla, cu usi mari, care dau spre curtea casei, lasa lumina sa inunde spatiul.

Deasupra scarilor din lemn a fost creat un luminator cu ferestre mari, dar si cu un candelabru in stil minimalist.

Dormitorul matrimonial, pe care il imparte cu antreprenorul italian Angelo Boffa, este spatiul cel mai intim al locuintei. Aici, actrita a optat pentru un pat cu baldachin, marginit de o sofa comoda unde se relaxeaza in momentele sale de liniste.

Piscina casei este insa unul dintre cele mai pitoresti locuri ale domeniului. Are zona de relaxare sub umbrele si un luciu urias de apa.

Foto: architecturaldigest.com, dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului