Case de vedete

#casa hawai #casa Julia Roberts #casa de vacanta Julia Roberts #Case de vedete # design casa #showbiz #amenajare casa #julia roberts #hawai

Cum arata casa de vacanta din Hawaii a Juliei Roberts

Ai visat mereu la o casa asezata pe malul marii sau al oceanului, inconjurata de palmieri si de verdeata? Unii chiar au norocul sa fie proprietarii unei astfel de locuinte. De exemplu, Julia Roberts, care detine o casa de vacanta cocheta pe insula Kauai, din arhipelagul Hawaii.

Vestea buna este ca "Pretty Woman" este pe punctul de a-si vinde proprietatea. Vestea proasta este ca acesta valoreaza 30 de milioane de dolari!

Vecini celebri

Nu doar ca vila de vacanta a vedetei este amplasata intr-un peisaj paradisiac, dar are si o serie de vecini celebri care nici nu isi fac prea des veacul prin zona. Unul dintre ei este Marc Zuckenberg, care detine o proprietate in imediata vecinatate.

Julia Roberts s-a multumit cu un coltisor verde de aproape un hectar, cu iesire directa la plaja pe promontoriul nordic al insulei. Iar privelistea este exceptionala.

Vila in paradis

In mijlocul celor 10.000 de metri patrati troneaza cocheta vila a Juliei. Terenul este acoperit in totalitate cu un gazon ireprosabil, iar palmierii iti ghideaza drumul catre plaja privata de 60 de metri lungime de la marginea proprietatii.

Casa, desi pare o modesta vila de la malul marii are nu mai putin de 350 de metri patrati. La interior se regasesc sapte dormitoare spatioase si patru bai elegante pregatite a primeasca oaspeti.

Livingul si terasele asigura indeajuns spatiu pentru relaxare, oferind si o priveliste deosebita asupra tarmului.

Interior simplu

Sursa foto: yahoo.com

In privinta dotarilor, Julia Roberts a preferat sa pastreze decorul simplist al unei case de vacanta in care vii sa te relaxezi. Finisajele sunt simple si elegante, creand o atmosfera destinsa, tipica zonei.

Doua bucatarii deservesc locuinta, una dintre acestea fiind amplasata pe terasa si permitandu-le proprietarilor sa ia masa in bataia brizei. Nuantele folosite sunt alb si culori inchise, care asigura un contrast reconfortant si o atmosfera intima.

Sursa foto: yahoo.com

Avantajul dat de oceanul din apropiere a eliminat necesitatea unei piscine, ceea ce lasa un loc mult mai amplu in curtea interioara a vilei.

Senzatia de intimidate este asigurata de perdelele de vegetatie care separa locuinta de celelalte domenii din jur, facandu-te sa crezi ca esti singur pe insula.

Sursa foto: yahoo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului