Case de vedete

#Case de vedete #george clooney #amenajare casa #design interior #vedete

Cuibusorul de amor pentru care George Clooney a platit 12 milioane de dolari

Gata cu escapadele de burlac pentru George Clooney! Starul hollywodian a ales o superba locuinta victoriana din Anglia pentru a se aseza la casa lui impreuna cu frumoasa-i sotie, Amal Alamuddin.

Pentru vila din secolul al XVII-lea, Clooney a scos din buzunar 12 milioane de dolari, aceasta fiind asezata pe o insula privata de pe raul Tamisa, in satucul Sonning Eye, de langa Reading. Nu a fost chiar un moft facut in fervoarea de dupa nunta, Clooney punand ochii pe romantica proprietate inca din timpul filmarilor la filmul "The Monuments Men", care a fost turnat chiar in regiunea Oxfordshire.

O viata noua

Fata de celelalte proprietati detinute de starul hollywoodian, noua achizitie se dovedeste a fi un prim semnal ca fostul burlac celebru din Cetatea Filmului a intrat intr-o noua etapa a vietii sale.

Mill House, asa cum este cunoscuta resedinta in zona, este o cocheta locuinta de peste 800 metri patrati plasata pe o insula de aproape 2 hectare. Domeniul asigura in acelasi timp o atmosfera romantica si intima pentru cuplul care s-a casatorit toamna trecuta.

Casa are nu mai putin de 10 dormitoare, perfecte pentru o familie numeroasa sau pentru un cuplu obisnuit sa primeasca vizite. Pana anul trecut s-a aflat in posesia lui Omar Bayoumi, un mogul al sectorului financiar din Londra.

Fostul proprietar a avut grija ca aspectul clasic pastrat in majoritatea zonelor din locuinta sa fie imbunatatit cu discrete dotari specifice secolului XXI, astfel incat familia Clooney se poate bucura din plin de avantajele vietii moderne.

Rafinament britanic

Locuinta este impodobita dupa tot tipicul conacelor englezesti, semineele fiind intalnite la tot pasul, ceea ce ofera un plus de farmec pe perioada anotimpului rece si al serilor mohorate din Anglia.

Finisajele sunt impresionante: de la podele de lemn nobil care dau confortul dorit in dormitoare si pana la marmura care inveleste salile de baie de dimensiuni impresionante.

Parterul casei este impartit in mai multe zone de relaxare, servire a mesei si o bucatarie larga dotata cu toate ustensilele necesare unui chef profesionist.

O biblioteca superba, impanata pana in tavan cu rafturi cu carti ofera un spatiu de studiu linistit pentru Amal, care este si un avocat cunoscut, in timp ce George beneficiaza de o moderna sala de sport care sa il mentina in forma pentru urmatoarele roluri.

Holurile largi asigura o atmosfera somptuoasa inca de la intrare, chiar daca in interior aceasta este estompata de caldura emanata de un camin britanic tipic.

La etaj, dormitoarele se dovedesc spatioase si elegante. Piesa de ezistenta o reprezinta, desigur, dormitorul matrimonial, de unde cuplul se poate rasfata cu magnificul peisaj al micutei insule de pe Tamisa.

Iar privelistea este incantatoare si la exterior. Gradina se intinde pe toata suprafata insulei, fiind o combinatie intre stilul gradinilor englezesti si naturaletea unui parc.

Malurile impodobite cu salcii plangatoare si atmosfera de liniste care domneste pe intreaga proprietate justifica pe deplin alegerea facuta de Clooney, atat vila, cat si domeniul insular fiind un refugiu perfect pentru o proaspata familie.

Sursa foto: popsugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare