Case de vedete

#podea #candelabru #sticla de murano #scaun #swarovski #vaze #familia Kardashian #vedete extern

CASELE VEDETELOR: Resedinta familiei Kardashian are tavane cu Swarovski

In fiecare zi de vineri, Acasa.ro iti prezinta cele mai luxoase care ale vedetelor internationale, amenajate de designeri in schimbul unor sume cu multe zerouri. De aceasta data, poti patrunde in universul intim al faimoasei familii Kardashian, care a realizat venituri de 65 de milioane de dolari doar intr-un singur an si care este proprietara unei resedinte de lux de 558 de metri patrati in Calabasas, California.

Femeile din familia Kardashian sunt cunoscute in intreaga lume, au propriul reality-show de succes si detin numeroase afaceri cu parfumuri, haine, cosmetice si bijuterii. Statutul lor finanicar este reflectat si de vila in care locuiesc, care seamana cu un palat. 

Vila familiei Kardashian a fost renovata conform dorintelor precise exprimate de Kris Kardashian, detinatoarea imperiului, si de una dintre cele cinci fete ale sale, Kloe (28 de ani). Ideile acestora au fost transformate in realitate de designerul american Jeff Andrews, extrem de apreciat in Los Angeles. Decorul final este dominat de o paleta cromatica in care predomina maroul si auriul, iar podelele in carouri albe si negre insufla o atmosfera sobra, clasica si cu aer regal.

Hol decorat in stil somptuos

Inca de la intrare, aerul somptuos al designului surprinde prin impactul sau clasic si sofisticat, care te trimite cu gandul la epoca marilor monarhi ai lumii. Holul iese in evidenta printr-un scaun contemporan auriu, cu spatar sculptural si o oglinda imensa, desprinsa parca dintr-un palat al secolului al XIX-lea. Podeaua tip "sah", extrem de lucioasa, confera un aer rece si luxuriant spatiului.



De remarcat sunt si coloanele romane, care delimiteaza diversele zone din casa.

Candelabre din sticla de Murano

Un alt element de decor predominant sunt candelabrele din sticla de Murano, accesorii reprezentative pentru living si compatibile cu tematica generala a designului resedintei. Ele se regasesc si in alte incaperi importante ale casei, precum biroul lui Kris Jenner. In living sunt amplasate si vaze imense din sticla, care umplu spatiul liber de langa coloanele ce ajung pana la tavan.


Tavanele sunt incrustate cu cristale Swarovski

Fara doar si poate, familia Kardashian nu s-a temut sa epateze si a tinut cu prisosinta sa reflecte in designul locuintei statusul sau financiar ridicat. Tavanele au primit si ele accente pretioase, prin incrustarea de cristale Swarovski in tavan.

Scarile sunt puse in valoare de o statueta originala

O statueta interesanta care arata ca o rochie din antichitate din lemn pune in valoare zona scarilor, exprimand totodata pasiunea locatarelor pentru moda si, probabil, istoria antica.



Sursa foto: interiorholic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea