Case de vedete

#lemn #piatra #courtney cox #podele #vila din Malibu

Casele vedetelor: Vila din Malibu in care Courtney Cox da petreceri saptamanal

Asa cum te-a obisnuit, Acasa.ro iti prezinta in fiecare saptamana un serial despre casele vedetelor de la Hollywood si nu numai. Astazi a venit randul superbei vile din Malibu, construita in anii '50, ce apartine vedetei serialelor TV "Friends" si "Cougar Town", actrita Courtney Cox".

Dupa despartirea de actorul David Arquette (39 ani), Courtney Cox s-a mutat impreuna cu fiica lor, Coco Riley, din locuinta comuna situata pe o plaja, intr-o luxoasa proprietate din Malibu, aflata chiar in varful unei stanci. Frumoasa vedeta le-a permis editorilor revistei Elle Decor sa paseasca in resedinta de vis unde se declara fericita ca, in sfarsit, beneficiaza de intimitatea de care are nevoie.

Situata deasupra Oceanului Pacific, structura din anii '50 se intinde pe o suprafata mare, de peste 8.000 de metri patrati si include cabane de oaspeti, un teren de tenis, o sala de cinema si o piscina cu apa sarata.

"Fosta mea casa este cel mai minunat loc in care am locuit vreodata, dar nu exista nicio sansa de a reusi sa o reproduc. (...) Asa ca am hotarat sa merg in cu totul alta directie cu aceasta casa. Mi-am dorit sa arate ca un hambar modern", le-a spus Courtney Cox reporterilor de la Elle Decor.


Predomina albul

Tonurile inchise ce predominau inainte ca actrita sa achizitioneze proprietatea sunt acum istorie. Locuinta are in prezent un aer cald, in care nuanta predominanta este albul, insotit de accente gri.

Podelele si cativa pereti sunt realizati din lemn si piatra. Semineul superb din living este realizat din blocuri de piatra de diferite marimi, care se intind pana in tavan. Faptul ca locuinta este situata in varful unei stanci i-a permis actritei sa fie inconjurata cat mai mult timp de lumina naturala, de aceea multi pereti sunt realizati din sticla.


Da petreceri saptamanal

Pentru ca ii place sa duca mai departe traditia familiei de a se reuni in fiecare duminica, vedeta organizeaza saptamanal petreceri cu sesiuni de karaoke pe marginea piscinei. De aceea, ea a construit o mica bucatarie atasata camerei de proiectie, ce are incorporata o fereastra prin care mancarea ii este livrata direct de catre firmele de catering.

In dormitorul principal, usile in stil francez se deschid direct catre o terasa ce ofera o priveliste superba asupra apei.





Sursa foto: diamondbeauty.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare