Case de vedete

#tablouri #living #vila #piscina #gradina #leighton meester #dormitoare #dulapuri

CASELE VEDETELOR: Actrita Leighton Meester are vila de 1,5 milioane de dolari in Los Angeles

Asa cum te-a obisnuit, Acasa.ro iti prezinta in fiecare saptamana un serial despre casele vedetelor de la Hollywood si nu numai. Astazi iti prezentam vila actritei Leighton Meester, pentru care a platit 1,5 milioane de dolari. Proprietatea actritei este situata in San Fernando Valley, Los Angeles, are aproximativ 2.000 de metri patrati, patru dormitoare, patru bai si o piscina imensa.

Stilul clasic al fostilor proprietari

In momentul in care actrita, care o interpreteaza pe Blair Waldorf in serialul "Gossip Girl", a cumparat casa, aceasta era amenajata potrivit gusturilor fostului proprietar. Cu 63 de ani de istorie, decorul este unul clasic, fara prea multe elemente moderne.

Parchetul din lemn contrasteaza cu peretii colorati din fiecare camera a casei. In aproape toate incaperile sunt puse pe pereti tablouri destul de mari, realizate in diferite stiluri si scheme de culori.


Bucataria este amenajata in stil clasic american, separata de living de un bar din sticla. Are foarte multe dulapuri si o zona in care se poate servi masa.


In ceea ce priveste baile, acestea sunt amenajate in stiluri diferite si, la fel ca restul camerelor din casa, peretii sunt colorati in nuante complementare. Sunt folosite culori puternice, care atrag imediat atentia.

Lumina si spatiu in casa lui Leighton Meester

Unul dintre avantajele acestei case este ca lumina soarelui patrunde in toate incaperile. Ferestrele mari permit ca razele soarelui sa invadeze locuinta inca de la primele ore ale diminetii. In living, unul dintre pereti este din sticla si se poate admira peisajul verde din gradina.

Sursa foto: interiorholic.com

Gradina inconjoara casa

Casa, situata in San Fernando Valley, este foarte spatioasa si in exterior este amenajata o gradina impresionanta cu vedere spre Encino, California. In gradina sunt plantati mai multi arbori, care inconjoara casa. In gradina este amplasat si un gratar, specific pentru americani, care organizeaza frecvent petreceri in aer liber, la care isi invita prietenii.

Sursa foto: jaajamie.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului