Case de vedete

#olivia newton-john #showbiz #case vedete

Case vedete: Casa spectaculoasa din Florida a faimoasei Olivia Newton-John

Esti gata de un nou tur prin cele mai frumoase case de vedete din lume? Acasa.ro te invita in aceasta zi de vineri in superba vila pe plaja a faimoasei Olivia Newton-John, o resedinta spectaculoasa construita pe insula Jupiter Island din Florida, SUA.

 

Actrita din legendarul film "Grease" a cumparat casa desprinsa parca din Paradis in anul 2009, impreuna cu sotul sau John Easterling, investind in renovarea ei peste 2 milioane de dolari. Rezultatul este, fara doar si poate, demn de fiecare cent cheltuit.

Stil de design: modern-rustic

Resedinta Oliviei Newton-John este amplasata pe cel mai sudic teren al Insulei Jupiter din Florida, fiind inconjurata de Oceanul Atlantic de oriunde ai privi. Zona a fost locuita de foarte multe vedete de referinta, printre care se numara Tiger Woods, Michael Jordan, Kid Rock sau Celine Dion.

Stilul de design interior este modern-rustic, un mix fascinant de materiale luxuriante si piese din lemn si rattan. Casa este dotata cu usi si ferestre care rezista la impactul unui eventual uragan.

Atmosfera din resedinta este aerisita si relaxata, asa cum se potriveste unei case pe plaja. Impresionante sunt dulapioarele din pluta, tavanele cu grinzi, podelele din piatra de coral si peisajele tropicale uluitoare care pot fi admirate din fiecare incapere.

Spatiul este luminos si aerisit, decorat cu obiecte etnice si dotat cu mobilier foarte conforabil, care inspira acel sentiment foarte placut de "acasa". Statuia unui delfin troneaza in living, inspirand tematica marina a decorului relaxat.

In casa exista 4 dormitoare si 3 bai, precum si o bucatarie foarte spatioasa, cu mobilier din lemn si scaune din rattan.

Vila include si o zona de socializare cu bar, decorata exact ca un restaurant rustic. In plus, nu lipseste nici sala de fitness, cu podea hipnotizanta in careuri.

Olivia Newton-John, artista talentata si militanta pentru mediu

Olivia Newton-John s-a nascut pe data de 26 septembrie 1948 si este o renumita cantareata pop, compozitoare si actrita de origine australiana, care si-a atins apogeul carierei cu rolul lui Sandy, pe care l-a jucat in filmul de referinta "Grease".

Olivia are in palmares nominalizari la premiile Globul de Aur si 4 trofee Grammy. Dupa ce si-a pierdut, in anul 2005, logodnicul cu care s-a iubit 9 ani (Patrick McDermott), trei ani mai tarziu s-a casatorit cu antreprenorul american John Easterling. In prezent, Olivia se implica in domeniul problemelor ecologice si in cel al luptei cu cancerul de san.

Sursa foto: hookedonhouses.net

Sursa foto principala: radaronline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare