Case de vedete

#Case de vedete #casa vedeta

Case de vedete! 7 case mai luxoase decat ti-ai putea imagina

Mii de metri patrati, cateva dormitoare, nelipsita piscina, teren de tenis sau sala de fitness si cateva milione de dolari pentru achizitie sunt cateva puncte pe care le au in comun casele vedetelor. Iata cateva dintre cele mai luxoase proprietati ale celebritatilor.

Casa lui Marc Anthony din Republica Dominicana

 

Chiar daca seamana cu un resort de lux din Caraibe, aceasta este totusi casa in care Marc Anthony locuieste impreuna cu sotia sa. Pe proprietatea cantaretului se afla cateva vile de oaspeti, dar si o piscina imensa. Vilele sunt construite din ciment si sunt acoperite cu stuf din trestie de zahar. Casa principala are 10 mii de metri patrati, dar intreg domeniul poate gazdui pana la 24 de persoane. 

Casa lui Eddie Murphy din Hollywood Hills

Pentru aceasta proprietate, Eddie Murphy a platit suma de 85 de milioane de dolari, mult peste cat si-ar permite o persoana obisnuita, fie si una care locuieste la Hollywood. Casa are inclusiv grajduri pentru cai, mai multe piscine, teren de tenis. Palmierii inalti care inconjoara proprietatea dau impresia unui resort si sunt perfecti pentru a crea un spatiu pentru relaxare.

Conacul lui Bruce Wills din New York

Departe de agitatia orasului, undeva in padure se afla conacul de 9 milioane de dolari al lui Bruce Wills, amplasat in Bedford, New York. Proprietatea are 8.400 de metri patrati. In interiorul conacului sunt cinci dormitoare mari si o crama impresionanta in care sunt pastrate 1.500 de sticle de vin, bautura preferata a vedetei. 

Casa de 22 de milioane de dolari din Barbados a Rihannei

Nascuta in Barbados, Rihanna a decis sa isi achizitioneze aceasta proprietate in locurile natale. Casa are cinci dormitoare, piscina, teren de golf, teren de tenis, docuri pentru barci, sala de gimnastica si iesire spre plaja. 

Casa lui Lady Gaga din Hollywood Hills

Casa care astazi ii apartine lui Lady Gaga a fost in trecut locuinta lui Frank Zappa, muzician si regizor de film american. Luxoasa proprietate masoara 7.000 de metri patrati, adaposteste alte doua case de oaspeti, studio de inregistrari, un teren de tenis si piscine. 

Casa din Oxford al lui George Clooney

George Clooney si sotia sa Amal detin in Oxford, Anglia, o proprietate care valoreaza nu mai putin de 10 milioane de lire sterline. Cuplul a investit destul de multi bani pentru a renova proprietatea, pe care a fost instalat un home cinema si a fost construita inclusiv o piscina. Cea mai frumoasa priveliste de pe proprietatea actorului este de pe terasa din spatele casei care are vederea spre raul Tamisa.

Casa aeroport al lui John Travolta

John Travolta este atat un actor talentat, dar are si licenta de pilot, asa ca nu este de mirare ca si-a dorit sa aiba propria pista pentru avioanele sale. Acesta este motivul pentru care faimosul actor si-a achizitionat o proprietate de dimensiuni impresionante. Casa in sine este destul de modesta, dar pentru ca are si pista, a valorat peste 10 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului