Case de vedete

#Case de vedete #amenajari interioare #actor #nicolas cage #vila nicolas cage #vedete extern

Case de vedete: Vila luxurianta a actorului Nicolas Cage

Ca in fiecare vineri, Acasa.ro te invita sa pasesti pragul celor mai impresionante case de vedete, amenajate cu ajutorul celor mai renumiti designeri de interior din lume. In aceasta saptamana, iti facem cunostinta cu o vila luxurianta detinuta de actorul Nicolas Cage, cunoscut pentru pasiunea sa fata de imobiliare.

Resedinta este situata in Bel Air, California si este o proprietate cu aer vintage, care a apartinut in trecut legendarilor Dean Martin si Tom Jones. Vila a fost achizitionata de Nicolas Cage in anul 1998 de la cantaretul Tom Jones cu "doar" 6.469 milioane de dolari.


Stilul de design: retro-opulent

Vila cu 7 dormitoare detinuta de Nicolas Cage se intinde pe o suprafata de 1021.933 metri patrati si este un exemplu de opulenta, extravaganta si dragoste pentru distractie. Casa are propria sala de teatru, o camera imensa de jocuri si o crama ultra-dotata.



Resedinta este in mod clar decorata pentru a gazdui petreceri si reuniuni de prieteni, mobilierul fiind asezat exact ca intr-un restaurant. De altfel, peretii acoperiti de lambriuri din lemn, grinzile de la nivelul tavanului, balustradele pentru separarea diverselor zone din saloanele imense si vitrinele pentru bauturi amintesc de localurile de altadata, in care "lumea buna" gusta din placerile vietii la sfarsit de saptamana.



Scarile in format circular, cu balustrade stralucitoare si candelabre retro imense, ne propulseaza direct in castelele de odinioara.



Nu lipsesc nici sofisticatele seminee, tablourile care incarca suplimentar peretii si sculpurile cu tematici etnice. Maronul predomina din pricina lemnului folosit cu preponderenta si de imbina cu nuante de mov, rosu si verde.



Exteriorul vilei lui Nicolas Cage epateaza la fel de mult: peretii sunt acoperiti de plante cataratoare, iar fantana arteziana din piatra completeaza aerul romantic si clasic. Nu lipseste nici piscina in curtea din spate, inconjurata de arbusti ingrijiti si trandafiri.


Nicolas Cage, laureat al premiilor Oscar

Pe numele sau adevarat Nicolas Kim Copola, Nicolas Cage este un mandru laureat al premiilor Oscar din anul 1996, pentru cel mai bun actor in rol principal in productia "Leaving Las Vegas". Cu 60 de filme la activ si roluri legendare ("Ghost Rider" - 2007), Nicolas Cage detine si un premiu acordat de gala Globurile de Aur 2006, pentru cel mai bun actor dintr-o drama ("Leaving Las Vegas").

Cage a fost casatorit de 3 ori, cu Patricia Arquette, Lisa Marie Presley si Alice Kim Cage (cu care este inca impreuna, din 2002).

Sursa foto: hookedonhouses.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare