Case de vedete

#reese witherspoon #showbiz #Case de vedete #locuinta reese witherspoon

Case de vedete: Vila de 12 milioane de dolari pentru Reese Whiterspoon

Reese Whiterspoon pare sa lupte din rasputeri pentru a-si schimba imaginea si renumele dobandite odata cu seria "Blonda de la Drept" in "Blonda de la imobiliare". Aceasta pentru ca Reese este antrenata de la inceputul anului in mai multe tranzactii care au culminat cu achizitia recenta a unei vile de 12,7 milioane de dolari in Pacific Palisades.

Locuinta de familie

Vedeta nu s-a zgarcit la pret si a platit fara sa comenteze suma ceruta pentru aceasta eleganta vila recent renovata, impreuna cu terenul pe care aceasta este amplasata. Cele cinci dormitoare cu tot atatea bai transforma resedinta intr-o casa ideala de familie pentru cuplul Resse Whitherspoon-Jim Toth si cei trei copii ai lor.

Interior cochet

Amanajarile interioare nu sunt unele care sa denote fast, ci intra mai degraba in stilul familist al vedetei aflata la a doua casatorie. Livingul este modelat pentru a oferi confort, dar nu are nimic din stralucirea stilului hollywoodian, parand mai degraba o camera din care parintii pot supraveghea linistiti joaca copiilor. Cateva cabinete private amplasate la parter si la etaj sunt amenajate pe post de birouri pentru cei doi soti, iar o austera sala de biliard completeaza orarul pe partea de divertisment a familiei.

Citeste si:

Bungalow de 1,6 milioane de dolari pentru Kesha

Locuinta in stil glam de 3,8 milioane dolari pentru Katie Holmes

Lux de 10 milioane de dolari pentru Ashton Kutcher

Intimitate

Dormitoarele sunt amenajate astfel incat sa asigure nevoia de intimidate a fiecaruia dintre membrii familiei, neavand decoruri extravagante, semn ca sosirea pe lume a micutului Tennessee a limitat gusturile extravagante imbratisate de Reese pana acum doi ani. Baile sunt legate cu acces direct in dormitoarele destinate fiecaruia dintre ocupantii casei.

Peisaj de vis

Vila cumparata luna aceasta de catre vedeta este amplasata pe un platou al inaltimilor colinare din Pacific Palisades, asigurand un spatiu larg de joaca pentru cei trei copii. Panorama dealurilor si a vailor din zona este extraordinara, casa fiind integrata intr-un peisaj de vis. O piscina cocheta asigura necesarul de relaxare al celor cinci membri ai familiei, iar curtea se poate transforma oricand intr-un decor perfect pentru petreceri.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea