Case de vedete

#design interior #amenajare casa #showbiz #heidi klum #Case de vedete #casa heidi klum

Case de vedete: Uite cum arata vila de 25 de milioane de dolari a lui Heidi Klum

Heidi Klum, fosta regina a podiumului de prezentare a modei, s-a dovedit inspirata in momentul in care a platit 14,2 milioane dolari pe vila achizitionata in suburbiile Los Angelesului. Potrivit evaluatorilor, daca blondina se hotaraste sa vanda vila din Brentwood, ar urma sa castige in jur de 11 milioane de euro in urma tranzactiei. Uite cat de luxoasa este locuinta vedetei pe interior!

Un adevarat castel

Renovata recent, vila fostului top-model din anii ’90 arata mai mult ca un castel european, decat ca o locuinta tipica zonei californiene. Heidi a cerut designerilor sa ii transforme resedinta intr-una care sa aduca cat mai mult din farmecul castelelor frantuzesti in peisajul Coastei de Vest a Americii, iar rezultatul a fost unul pe masura. Opt dormitoare imense, 10 bai, o sala de cinema, piscine, o gradina de trandafiri si alei care dau spre privelistea oceanului.

Citeste si:

Suma colosala pentru care Mihai Petre a plecat la Antena 1

3 iubiri secrete din showbiz, deconspirate!

Iata cum arata apartamentul newyorkez de lux detinut de Anne Hathaway

 

Cuvantul de ordine: lux

In vila, orice element denota luxul. Cele opt dormitoare ale casei sunt dotate cu bai proprii, au finisaje dupa gustul unui maharajah, iar dormitorul principal are iesire direct pe terasa vilei. Covoarele persane in nuante pale si culorile neutre folosite la decorarea camerei denota stil si eleganta.

In living si sufragerie, aerul este ceva mai incarcat, vedeta optand pentru pereti imbracati in lambriuri si o biblioteca masiva in stil teuton care sa decoreze peretii livingului.

Dedicata activitatilor in natura

Desi a depasit pragul varstei de 40 de ani, Heidi nu pare sa isi faca prea mari griji pentru silueta ei, in vila neregasindu-se vreun spatiu amenajat ca sala de fitness. In schimb, piscina proiectata la marginea unei terase, aleile din gradina amenajata in spatele casei si potecile trasate de versantii din apropierea casei par sa indice o preferinta a vedetei pentru activitatile in natura.

Daca mai adaugam si faptul ca fostul top-model defileaza de luna trecuta la bratul lui Vito Schnabel, un tinerel de 27 de ani care tocmai a parasit patul lui Demi Moore, putem intelege de ce Heidi arata la fel de bine ca in prima tinerete.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului