Case de vedete

#Case de vedete #jennifer aniston #amenajare casa #vedete extern

Case de vedete: resedinta opulenta a actritei Jennifer Aniston

Acasa.ro continua serialul "Case de vedete". Dupa ce saptamana trecuta ti-am prezentat casa sofisticata a actritei Sarah Jessica Parker, in aceasta saptamana iti aratam resedinta opulenta a actritei Jennifer Aniston, cunoscuta mai ales datorita rolului din sitcomul "Friends". Resedinta vedetei este situata in cartierul Bel Air din Los Angeles, California.

Proprietatea se intinde pe o suprafata de 8.500 de metri patrati, a fost construita in anul 1965 si a fost cumparata de Jennifer Aniston la inceputul anului 2012 cu o suma exorbitanta: 21 de milioane de dolari.


Design chic si aerisit pentru o resedinta luxoasa

Jennifer Aniston a investit inca 6 milioane de dolari pentru a renova resedinta in care s-a mutat cu logodnicul ei, Justin Theroux. Lucrarile de modernizare au durat aproape un an de zile, insa asteptarea a meritat. Actrita a optat pentru amenajarea locuintei in stil contemporan, cu note chic.



Albul, galbenul miere, portocaliul ars si albastrul sunt principalele nuante care predomina in camere. Piesele de mobilier nu sunt din lemn masiv, insa au un design modern, cu accente vintage.





Resedinta lui Jennifer Aniston are forma de "U", iar spatiul este compartimentat pe doua etaje si cuprinde 6 dormitoare, 7 bai, o camera pentru vinuri, o bucatarie spatioasa, o incapere pentru luat masa, o biblioteca, un dressing si un bar.





In plus, la parter exista un garaj spatios, iar la etaj exista o terasa si o gradina cu pomi exotici.


Curtea si gradina, un colt de Rai

Jennifer Aniston si-a dorit sa aiba o curte si o gradina care sa o faca sa se simta ca in vacanta. Imensa curte interioara imbina zone de gazon, cu suprafete acoperite de flori, dar si alei pietruite, in timp ce intr-o alta zona a curtii exista o piscina imensa cu spatiul de relaxare aferent si un lac artificial.







Jennifer Aniston si-a infiintat o gradina de legume si are o suprafata importanta de vita de vie. In plus, de curand actrita a cerut si construirea unui cotet imens pentru pasari.



Jennifer Aniston este una dintre cele mai indragite actrite de comedie de la Hollywood. A devenit cunoscuta in 1994, odata cu rolul din serialul de succes "Friends", iar popularitatea ei a crescut considerabil dupa divortul de Brad Pitt, din 2005. La 44 de ani, Jennifer Aniston se poate lauda cu o avere de peste 110 milioane dolari. In 2007, actrita a intrat in top 10 cele mai bogate femei din showbiz. In prezent, ea are o relatie cu actorul Justin Theroux.

Surse foto: pinterest.com, curbed.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului