Case de vedete

#sarah jessica parker #Case de vedete #casa Sarah Jessica Parker #semineuri #vedete extern

Case de vedete: Resedinta cu sapte semineuri a actritei Sarah Jessica Parker

Pentru ca ne plac luxoasele case de vedete, Acasa.ro iti prezinta la final de saptamana locuintele celebritatilor din lumea intreaga. Sarah Jessica Parker, faimoasa Carrie din serialul de succes "Sex and the City", detine o superba resedinta cu sapte semineuri in Greenwich Village, o zona exclusivista din Manhattan, New York.

Superba proprietate de lux cu patru etaje detinuta de Sarah Jessica Parker si partenerul ei, actorul Matthew Broderick, a fost cumparata in anul 2011, cu suma de 18,9 de milioane de dolari.

Stilul de design: neutru-glamour

Desi este cunoscuta pentru gusturile sale excentrice in moda, Sarah a ales un stil de design neutru-glamour pentru vila ei de lux din Greenwich Village: nuante neutre pastelate, mobilier clasic maro, mochete bej-inchis si multe spoturi pe tavan, pentru un plus de pretiozitate.

Imediat cum intri in resedinta, te intampina scara masiva cu balustrada din lemn, superb sculptata in detalii spiralate. In partea dreapta, se poate observa un salon dublu si spoturi pe tavan. Salonul este luminat de doua ferestre imense si detine doua seminee!




Bucataria este decorata si mobilata ultramodern, cu mobilier din lemn si inox, iar iluminatul este asigurat de spoturi incastrate in tavan, pe doua randuri paralele. In casa exista in total sapte seminee, unul fiind amplasat si in bucatarie. Zona de luat masa este asezata chiar in dreptul gradinii exterioare, pentru acces direct la terasa, in cazul unui mic-dejun sau pranz "al fresco".




Dormitoarele sunt amenajate cu parchet din lemn masiv maro inchis, mobilier vintage, tablouri si un semineu montat chiar in fata patului.



Al treilea etaj al casei are trei dormitoare cu dressinguri imense si doua bai foarte mari, accesorizate complet. Al patrulea etaj este dedicat "apartamentului" matrimonial si are o baie spectaculoasa, cu dulapuri incapatoare incastrate in pereti, cada centrala, podea din marmura, semineu si iesire la o terasa indreptata spre sud.




Al cincilea etaj arata exact ca o biblioteca moderna, cu lucarna si canapele confortabile. Gradina este si ea un mic paradis verde.



Sarah Jessica Parker, doua Premii Emmy

Sarah Jessica Parker este o actrita celebra si un producator american de succes, care a primit patru Premii Golden Globe si doua Premii Emmy pentru rolul sau din serialul "Sex and the City". In prezent, este casatorita cu actorul Matthew Broderick. Cuplul are trei copii, doua gemene si un baietel.

Sarah activeaza si in industria frumusetii, unde a devenit un adevarat reper pentru iubitoarele de moda.

[[Foto:hookedonhouses.net]]
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea