Case de vedete

#tom cruise #katie holmes #showbiz #Case de vedete #vedete extern #suri katie holmes

Case de vedete: Locuinta in stil glam de 3,8 milioane dolari pentru Katie Holmes

Divortul nu a schimbat gusturile actritei Katie Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise, in ceea ce priveste rafinamentul si luxul de care obisnuieste sa se inconjoare. Recent, aceasta a decis sa schimbe aerul imbacsit al New York-ului cu mult mai relaxanta priveliste din Calabasas-California. Iata cum arata noua locuinta a vedetei.

Cartier de lux



Chiar daca este situate in afara Los Angelesului, cartierul de vile din Calabasas este populat de celebritati, precum cuplul Kim Kardashian-Kayne West, care are o locuinta in imediata vecinatate a casei cumparate de Katie Holmes. Asa ca nu este de mirare ca fosta sotie a lui Tom Cruise a optat pentru o casa cu iesire directa la drumul care strabate zona, cartierul rezidential avand masuri de siguranta si paza non-stop pentru a bloca accesul persoanelor indezirabile. Mai mult, Katie pare sa aiba simt cumpatat la achizitii, neplatind decat 3,8 milioane de dolari pe noul camin in care va locui cu fiica sa, Suri.

Resedinta de familie



Casa aleasa de Katie este o adevarata bijuterie cu sase dormitoare prevazute cu bai proprii, living spatios, o bucatarie super eleganta si o sufragerie care poate starni si invidia unui proprietar de restaurant de lux. Interiorul este larg, asigurand destul loc pentru cresterea in voie a unui copil, iar numarul dormitoarelor din casa arata ca Suri si Katie vor primi vizite constante din partea familiei.

Finisaje cu gust



Casa este amenajata intr-un stil usor sobru, accentuat de folosirea finisajelor din lemn de mahon, dar care este bine temperat de accesoriile cromate din camerele de zi si bucatarie.

Primul nivel este destinat spatiilor de zi din casa: living, sufragerie si bucatarie,iar nuanta inchisa a lemnului de mahon este bine pusa in valoare de accesorii de un alb stralucitor.

La etaj, dormitoarele imense si baile de dimensiuni apreciabile fac din resedinta un loc ideal pentru relaxare, asigurand exact confortul de care vedeta ar putea avea nevoie dupa o zi de filmari.

Casa perfecta pentru copii



Exteriorul casei este perfect amenajat pentru a transforma locuinta in visul oricarui copil. O piscina larga si terenuri de sport transforma curtea resedintei intr-un ideal loc de joaca pentru Suri, in timp ce adultii pot sta relaxati pe terasa legata direct de intrarea in living.

CITESTE SI: Detalii inedite de la nunta anului

Foto: casasugar.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea