Case de vedete: Keira Knightley si locuinta sa cocheta si confortabila din inima Londrei

Case de vedete

#keira knightley #showbiz # casa vedete #case celebre # decor vedete

Case de vedete: Keira Knightley si locuinta sa cocheta si confortabila din inima Londrei

Pentru Keira Knightley si sotul sau, rockerul James Righton, 2014 a marcat, intr-adevar, un nou inceput: cuplul a achizitionat recent o vila cocheta in inima Londrei, o locuinta elganta, perfecta pentru familia in expensiune a actritei britanice. Te invitam sa o descoperi intr-un nou episod din serialul Acasa.ro dedicat caselor vedetelor!


Keira Knightley si James Righton au renuntat la vechea lor casa boema, amplasata in zona de est a Londrei, in favorarea unei vile clasice, dar elegante, cu doua etaje, ce acopera o suprafata de 258 metri patrati.

Vila clasica din inima Londrei, o comoara arhitecturala


Desi ar putea avea nevoie de reconditionare exterioara, vila cuplului britanic ramane o bijuterie arhitecturala si o oaza de relaxare, gratie in special gradinii situate in spatele casei, un spatiu verde cu gazon, multiple straturi de flori si copaci inalti si umbrosi.



Confortabila vila a scos din buzunarul Keirei Knightley si al lui James Righton suma de 6,474 milioane dolari si vine la pachet cu o varietate de beneficii. Pe langa amenajarea eleganta, intr-un stil usor conservator, prin raport la stilurile preferate de vedeta britanica in trecut, vila are si avantajul de a fi foarte luminoasa si aerisita, cu ferestre mari, a caror inaltime se intinde din tavan pana la nivelul pardoselei si cu camere spatioase mobilate moderat.

   

Apoi, demna de mentionat este si pivnita dedicata depozitarii vinurilor, pe care Keira Knightley a cumparat-o intesata deja cu o varietate de soiuri de vin de calitate. Nu in ultimul rand, pe langa camerele principale, vila mai include si o sala de fitness, dotata cu aparatura necesara.

Citeste si: Lasa-te inspirat de opulenta resedinta a creatoarei de moda Donatella Versace!



Confort si relaxare in tonuri pastelate

Cat despre amenajarea celor cinci dormitoare, a livingului, camerei de zi si a bailor, aceasta mizeaza pe efectul relaxant al unei palete cromatice in tonuri pastelate de crem, bej, maro deschis, cenusiu, roz si blue ciel, dar si pe confortul si caldura sugerate de mobilierul si pardoseala din lemn natural, deschis la culoare, si de semineuri inserate in majoritatea incaperilor, inclusiv in camera amenajata cochet ce serveste drept birou.  



Gradina ramane unul dintre punctele forte ale vilei, fiind prevazuta si cu spatii destinate relaxarii, cu bancute de lemn inconjurate de vegetatia luxurianta.
 


Foto: Savills.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului