Case de vedete

#new york #beyonce #amenajare casa #showbiz #Case de vedete #penthouse #penthouse new york

Case de vedete: Iata pe ce penthouse a pus ochii Beyonce in New York!

Alerta maxima in randul agentilor imobiliari new-yorkezi! Beyonce si Jay Z au pornit la vanatoare de case prin metropola si se pare ca vor sa aleaga un penthouse pe post de resedinta permanenta. Pana acum, frumoasa bruneta s-a declarat incantata de un apartament de lux de 21,4 milioane de dolari din West Chelsea. Iata cum arata acesta!

1. Casa cu vedere panoramica

Duplexul de 376 metri patrati localizat de artista are o vedere panoramica ce le-ar permite celor doi sa admire Empire State Building, raul Hudson si, in fapt, cam tot New Yorkul. Camerele au ferestere mari care permit o vedere panoramica din interiorul casei, desi atractia principala ramane terasa de peste 50 de metri patrati de la nivelul superior al penthouse-ului.

2. Living impartit in patru zone

Piesa principala din interior ramane livingul compartimentat in mod inteligent in patru zone cu functionalitate distincta. Sufrageria este separata de camera de zi printr-un perete despartitor care incorporeaza un semineu si un televizor gigantic cu ecran plat.

Citeste si:

Cum sa folosesti corect culorile neutre in decor

Poti avea casa curata chiar si atunci cand ai copii. Iata ce trebuie sa faci!

5 idei de transformare a baii intr-un spatiu cu personalitate

Celelalte doua zone includ o biblioteca si un spatiu de relaxare pentru servitul cafelei dimineata.

3. Bucatarie separata

Bucataria penthouse-ului este o zona separata de living, fiind o incapere clar delimitata. Aceasta include o zona destinata strict gatitului, dotata cu o insula pentru bucatar, si o masa pentru servirea micului dejun.

4. Dormitoare de lux

Luminozitatea dormitorului principal a permis decoratorilor sa creeze o atmosfera intima in camera. Podeaua din lemn de mahon si patul au culori care dau senzatie de caldura si confort incaperii spatioase.

Dormitorul are acces direct la un dressing de dimensiuni impresionante aranjat pe doua sectoare distincte, dar si la baia principala a locuintei. Camera de baie este compartimentata in mai multe zone cu functionalitati diferite. Contine cabina de dus si cada cu jacuzzi, iar peretii imbracati in gresie gri confera un stil aparte acestei incaperi.

Un alt dormitor de dimensiuni mai mici completeaza ansambulul penthouse-ului in care vor sa se mute cele doua staruri.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea