Case de vedete

#Case de vedete #kate bosworth #showbiz #vedete extern #casa kate bosworth

Case de vedete: Iata locuinta de 2,4 milioane de dolari a actritei Kate Botsworth

Actrita din "Superman Returns", "21" si "Homefront" da dovada de stil in ceea ce priveste amenajarea locuintei. Casa lui Kate Bosworth din Los Angeles tradeaza prin fiecare aspect al decorului stilul cool si elegant al divei blonde.

Intrare viu colorata

Kate pare sa fie o mare admiratoare a naturii, iar intrarea in vila ei din Los Angeles lasa sa se vada acest lucru prin toate detaliile. Plante cataratoare viu colorate, flori in ghiveci si o mica bancuta pentru momentele de relaxare decoreaza locuinta vedetei inca de la primii pasi.

Corp comun pentru sufragerie si living

De la primii pasi in casa iti dai seama ca vedeta stie sa se bucure de viata intr-un mod relaxat. Desi unele accesorii si dotari din living dau o tenta usor rustica locuintei, precum tavanul de lemn si semineul cu rezerva de lemne de foc, restul spatiului uimeste prin eleganta detaliilor din decor.

Albul imaculat al camerei ajuta si mai mult la accentuarea stilului impus acestei incaperi. Semineul partajeaza perfect spatiul dintre living si sufragerie, in timp ce holul larg, adaugat acestui spatiu in corp comun, ascunde o alta zone de relaxare dotata cu o canapea, doua fotolii si o masuta de cafea.

Eleganta desavarsita

Sufrageria spatioasa are deschidere direct catre terasa casei, in timp de bucataria vopsita in alb si intinsa pe ambii pereti ai spatiului dreptunghiular denota o eleganta desavarsita. Lumina naturala scoate si mai mult in evidenta aspectul elegant al camerelor.

Spatii stralucitoare

La etaj, stralucira albului folosit in decorarea camerelor accentueaza si mai mult eleganta desavarsita a spatiului interior. Un dormitor pentru oaspeti, un birou si o baie spatioasa reflecta stilul impresionant al locuintei.

Citeste si:

Veste trista despre Andreea Marin. Ce a patit vedeta

Andreea Balan, indragostita pana peste cap! Declaratiile care il vor innebuni pe Keo

Cei mai destepti oameni din showbiz vs cele mai inteligente vedete de pe Twitter

Dormitorul principal este o adevarat opera de arta, combinand detaliile rafinate ale mobilierului cu prospetimea peisajului exterior vizibil de la balcon.

Zona de relaxare adaptata peisajului

Cutea interioara a locuintei include o terasa, cu vedere directa spre colinele ce inconjoara orasul, si un bazin de inot flancat de arbusti de bambus.

Surse foto: popsugar.com, casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea