Case de vedete

#case de lux #showbiz #Case de vedete #annie liebovitz

Case de vedete: Descopera duplexul luxos al fotografei Annie Liebovitz

Celebra fotografa Annie Leibovitz tocmai si-a achizitionat un luxos duplex in Central Park West din metropola americana New York in valoare de nu mai putin de 11,25 milioane de dolari. Te invitam sa descoperi secretele si frumusetea superbei locuinte intr-un nou episod al serialului "Case de vedete"!

Annie Leibovitz, una dintre cel mai bine platite fotografe din lume si numele din spatele unor pictoriale care au facut istorie, precum acela care o infatiseaza pe Demi Moore nud, insarcinata in luna a saptea, in revista Vanity Fair (1991), a facut o investitie la care multi nici nu indraznesc sa viseze.

Fotografa si-a cumparat recent un duplex elegant si spatios, situat in faimosul cartier newyorkez Central Park West. Cu o priveliste incantatoare, asupra Central Park West si Central Park South deopotriva, dar si o amenajare clasica, cu detalii de inspiratie franceza si italiana, nu este de mirare ca duplexul a atras-o pe Annie Leibovitz ca un magnet.

Suma pe care faimoasa fotografa americana a achitat-o pentru acest duplex este un "chilipir", prin comparatie cu cea pe care o platise pentru fostul sau camin, un complex de trei case in luxosul Manhattan, in valoare de 28,5 milioane de dolari.

Amestec de rafinament si eleganta

Duplexul din Central Park West este compus din trei dormitoare si 5 bai, o sufragerie spatioasa, o bucatarie eleganta si o incapere pentru servirea mesei, toate foarte luminoase, gratie atat pozitionarii strategice, cat si numeroaselor ferestre mari din fiecare camera.

Primul etaj adaposteste un dormitor pentru oaspeti si o baie spatioasa, creata prin unirea a doua foste camere de serviciu, in timp ce etajul secund gazduieste dormitorul principal, plus alte doua dormitoare suficient de mari pentru ca fetitele fotografei, de 12, respectiv 9 ani, sa se simta excelent.

Locuinta este amenajata in stil clasic, cu detalii somptuoase. Tavanul inalt este completat, in incaperile principale ale casei, de candelabre pretioase, in timp ce mobilierul din lemn masiv din fiecare camera ofera un aer elegant, atemporal intregii locuinte.



Locuinta cu vecini celebri

Amplasarea in exclusivista zona Central Park West a facut ca duplexul achizitionat de Annie Leibovitz sa vina la pachet si cu cativa vecini celebri, intre care actorul Robert de Niro.

Annie Leibovitz s-a nascut pe data de 2 octombrie 1949 in Waterbury, Connecticut si este detinatoarea premiului „Prince of Asturis Awards”, obtinut in anul 2013, pentru numeroasele fotografii care au devenit renumite la nivel mondial.

Printre operele ei de marca se numara fotografiile realizate cu legendara formatie The Rolling Stones. In 1978, Annie Leibovitz a devenit prima femeie care l-a fotografiat pe Joan Armatrading pentru un album muzical.

Citeste si:

5 vedete si metodele lor incredibile la care au recurs pentru a slabi

Inca un cuplu din showbiz face nunta! Iata cine e sexy-bruneta care se marita

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului