Case de vedete

#dana rogoz casa #Case de vedete #dana rogoz

Case de vedete! Dana Rogoz, camera de poveste pentru baietelul sau

Dana Rogoz este in culmea fericirii! Actrita este pregatita sa se mute in casa visurilor sale. Vedeta le-a prezentat fanilor sai continuu imagini cu amenajarea casei pe blogul personal. Zilele acestea, ea a povestit cum arata dormitorul baietelului sau in varsta de doi ani si jumatate.

Decorata ca-n povesti! Asa arata camera in care va locui in curand Vladut. Are un pat-casuta, un cort numai bun de folosit drept ascunzatoare si un dulap cu o multime de sertare, inalt pana-n tavan.

”Aceasta este camera lui Vlad, din noua noastra casuta. Sper doar sa ii placa si lui cum a iesit la fel de mult precum imi place mie! Ne-am dorit sa fie o camera de poveste, asa ca fiecare obiect ales are istorioara lui”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal.

Vedeta a spus povestea fiecarui obiect din camera.

Cortul a fost realizat chiar de parintii lui Vlad, Dana si Radu. ”Inauntru am pus pe jos blanite din par artificial si pernute, cat sa aiba Vlad un «culcus» placut. El si-a adus acolo de curand toti ursii”, a spus amuzata Dana.

Casuta-pat a fost facuta pe comanda si a fost decorata cu o instalatie de lumini.

Canapeaua are culoarea preferata a Danei, un bleu-gri bland, si, dupa spusele vedetei, este foarte comoda. Globul pamantesc este un cadou de la nasii de botez ai lui Vlad, Adela Popescu si Radu Valcan.

Dulapul este realizat din vechiul dressing din fosta casa si dateaza de pe la 1950. ”Este un element de poveste al camerei. Am dorit sa-i oferim o imagine puternica lui Vlad, pe care sa o tina minte pana cand va fi mare: «Cand eram mic, aveam in camera un dulap urias! Pana in tavan!». Butonii de lemn originali i-am inlocuit cu unii din portelan cu cifre”, a detaliat vedeta, potrivit click.ro.

Cufarul a fost cumparat de Dana de la un targ de vechituri si este folosit pe post de lada de jucarii.

Rafturile albe “gazduiesc” fotografii din toate vacantele cu familia Danei, de la nasterea bebelusului pana acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea