Case de vedete

#luna de miere #kim kardashian #kayne west #showbiz #Case de vedete

Case de vedete: Cum arata vila in care Kim Kardashian si Kayne West au petrecut luna de miere

Focoasa starleta Kim Kardashian si sotul ei, Kayne West, au petrecut o vacanta europeana strabatand Irlanda si vizitand Praga, dar s-au retras pentru a doua portie a lunii de miere intr-un paradis exotic din Mexic, la Punta Mita. Kim si Kayne folosesc vila Aramara pusa la dispozitie de prietenul lor, producatorul Joe Francis. Iar decorul in care isi savureaza dragostea este de-a dreptul magnific.

Aparentele insala

La o prima vedere, vila de pe malul oceanului, ocupata de cei doi indragostiti, poate parea o banala casa construita in stil traditional. Cu toate acestea, Kim si Kayne au la dispozitie tot ce le trebuie: mai multe dormitoare, sala de cinema, sala de gimnastica si mai multe piscine.

Decor simplu, spatiu larg

Pentru vedeta si sotul ei, vila Aramara se dovedeste un minunat refugiu in care sa isi consume dragostea. Spatiul interior al resedintei este generos, iar decorul camerelor se dovedeste a fi unul simplu si confortabil.

Livingul deschis accentueaza impresia de larghete a spatiului, folosind culori marine pentru a realiza o trecere subtila intre interior si exteriorul dominat de imaginea oceanului, completata cu stralucirea piscinelor care impodobesc curtea interioara a resedintei.

Citeste si:

Castigatoarea "MasterChef" ar putea pierde premiul!

Tineri, dar macinati de boli. 4 vedete care au avut nevoie urgenta de ajutorul medicilor

Curte acvatica

Curtea interioara a vilei ofera acces direct la plaja, dar si posibilitatea de a sta pe marginea piscinelor raspandite in jurul vilei. Zonele de trecere sunt realizate pe marginea bazinelor si continuate pe un gazon proaspat catre plaja privata a resedintei. Mai multe zone de relaxare sunt amplasate pe domeniul din jurul vilei Aramara.

Stil rustic

Constructia este realizata in stil traditional, cu acoperis din stuf, care permite camerelor sa "respire" in mod natural, fara a mai fi nevoie de aparate de aer conditionat.

Structura de rezistenta a cladirilor complexului este realizata din lemn. Nu sunt singurele elemente rustice intalnite in vila Aramara. Masa din sufragerie este realizata dintr-o bucata de trunchi de sequoia, in timp ce in hol, o fantana inedita sugereaza imaginea unui izvor natural.

Sursa foto: casaaramara.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare