Case de vedete

#casa Margot Robbie #Margot Robbie #Case de vedete

Case de vedete: Cum arata casa in stil cottage a actritei Margot Robbie

Margot Robbie nu este doar o tanara actrita talentata, vedeta din filmul Once Upon a Time in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino, este pasionata si de design interior. Margot si-a decorat singura casa din Venice Beach pentru care ales stilul cottage.

In cazul in care vrei sa iti decorezi casa in still cottage sau cauti cateva idei pentru amenajarea unei case de vacanta la malul marii, inspira-te din variantele pe care actrita Margot Robbie le-a ales pentru a face din locuinta sa un spatiu prietenos, plin de lumina, care te imbie la relaxare si in care domneste o permanenta atmosfera de vacanta.

Interiorul alb

Actrita a ales interiorul complet alb pentru a completa prospetimea specifica unei case asezate pe malul oceanului. In privinta accesoriilor pe care Margot le-a adaugat pentru a personaliza interioarele au fost alese nuante de albastru si auriu.

In cazul in care vrei sa iti decorezi casa asa cum a facut-o si Margot, purtand accente marine, atunci cochiliile, scoicile si ale elemente care sunt desprise dintr-un asemenea peisaj, nu ar trebui sa lipseasca din decor.

Bucataria

Bucataria casei in stil cottage este la fel de aerisita si luminoasa ca si restul camerelor. Florile albe asezate in vase de ceramica tot de culoare alba sunt nelipsite atunci cand actrita isi intampina prietenii la masa.

Pentru bucatarie, Margot a ales rafturile deschise care contribuie la atmosfera relaxata din intreaga casa. Poate neobisnute pentru decorul unei bucatarii, insa niste accesorii extrem de chic sunt cateva palarii de paie pe care tanara vedeta a ales sa le prinda pe unul dintre peretii din bucatarie.

Gradina

Atunci cand locuiesti la casa, cu siguranta gradina lui Margot Robbie iti va fi o sursa de inspiratie pentru ca este o adevarata oaza de relaxare, inconjurata de multe plante decorative si flori.

Actrita a ales pentru terasa sezlonguri albe si o masa de lemn, pe care Margot o asaza de fiecare data, pastrand acelasi rafinament, atunci cand isi asteapta prietenii la masa. O placa de surf in culoare roz pudra este pata de culoare din gradina, care vine in contrast cu o versiune albastra care se afla in interior.

Sursa foto: housebeautiful.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea