Case de vedete

#amenajare casa #vedete #oprah winfrey #Case de vedete

Case de vedete: Conac de 90 de milioane renovat de Oprah Winfrey

Proprietara unui luxos domeniu de 17 hectare si a unui conac ridicat in stil arhitectural sudist, vedeta de televiziune Oprah Winfrey pare sa se fi plictisit brusc de stilul rigid si conservator al casei sale si a trecut la renovari. Designerul Rose Tarlow a avut sarcina ca in trei luni sa ii dea o noua infatisare casei. Iata ce a nemultumit-o pe Oprah.

Conac superb, dar prea rigid

Desi este o emblema a luxului de secol XIX, conacul in care s-a retras vedeta show-urilor TV avea un aer rigid prin pretiozitatea mobilierului si a elementelor de decor din camere. Oaspetii care au pasit in locuinta de peste 2000 mp a vedetei s-au aratat incurcati de opulenta afisata in fiecare camera, lucru constatat chiar de vedeta.

"Casa mea este impresionanta. Mi-au spus-o chiar oaspetii, in timp ce incercau sa nu lase amprente pe mobila sau sa nu-mi deranjeze canapelele. Oglinzile aurite, marmura, covoarele imense nu cred ca ma reprezinta", a constat Oprah dupa 13 ani de stat in conac. Vedeta a cautat sa scoata la iveala un stil mai prietenos al locuintei prin transformari radicale.

O locuinta opulenta

Stilul opulent a facut-o pe Oprah sa achizitioneze in 2001 conacul pentru 50 milioane $. Acesta are sase dormitoare, 14 bai, 10 seminee, un cinematograf, un hambar, o crama, casa de oaspeti, mai multe piscine si terenuri de sport. Acum este evaluat la 90 milioane $.

Citeste si: Liviu Varciu a primit o lovitura dubla. Iata ce a patit artistu

Fara aere de superioritate

Designerul Rose Tarlow pare sa-i fi citit gandurile vedetei cand a expus planul de remodelare. "Oprah este si foarte sofisticata si foarte comunicativa. Nu are nevoie de o locuinta in care sa te prezinti mereu impecabil si nici de camere fara suflet", a explicat Tarlow. Pana acum, conacul vedetei avea un aer distant, unele zone parand chiar de muzeu.

Iar dragostea proprietarei pentru carti a dus ca biblioteca imensa din locuinta sa aiba un aer prea sobru, raportat la felul vedetei de a fi.

Schimbari radicale: vedeta in bucatarie

Stilul de viata al reginei show-urilor TV din America s-a schimbat de cand in viata sa a poposit Steadman Graham. Preferintele culinare ale partenerului de viata se vadesc si in noua pasiune a vedetei TV. "Am avut bucatari sefi de la care am invatat ca este foarte simplu sa gatesti o masa buna. Cand suntem singuri, eu ma ocup de bucatarie", a marturisit Oprah Winfrey. Vedeta are la dispozitie o bucatarie utilata modern, dar mai solicita ajutorul profesionistilor atunci cand organizeaza dineuri.

Citeste si: Stefan Banica isi ia si iubita la Antena? 3 vedete care si-au impus nevestele la TV

Sursa foto: starmap.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare