Case de vedete

#bungalow #showbiz #kesha #case de vedeta

Case de vedete: Bungalow de 1,6 milioane de dolari pentru Kesha

Cantareata Kesha a socat inca odata opinia publica, nu printr-un videoclip, ci prin achizitia facuta recent. Kesha a decis sa plateasca 1,65 milioane de dolari pe un bungalou in stil spaniol de pe plaja Venice din Los Angeles. Micuta casa a fost construita in urma cu 100 de ani si poarta inca elemente de arhitectura din acea perioada.

Party la inghesuiala

Adepta a petrecerilor dezlantuite, Kesha va trebui sa se organizeze foarte bine de acum inainte, pentru ca noua ei resedinta de pe plaja are doar 130 de metri patrati. Nici macar curtea din spate nu are dimensiunile cerute de statutul de star al Keshei, parand mai degraba optiunea unei fete cuminti, gata sa primeasca oaspeti.

Bijuterie arhitecturala

Cel mai probabil, Kesha a fost fermecata de stilul architectural al casei, iar aici nimeni nu poate contesta gusturile vedetei. Arcadele care deschid trecerea din sufragerie catre spatiul camerei de zi, semineul elegant, podelele din lemn, dimensiunile baii principale si accesoriile elegante presarate in fiecare camera sunt elemente care dau valoare si bun gust micutei locuinte.

Citeste si:

Locuinta in stil glam de 3,8 milioane dolari pentru Katie Holmes

Curtea din spate este o dovada ca poti avea un spatiu intim chiar si in mijlocul metropolei californiene. Segmentata in doua zone distincte - o terasa placata cu placi ceramice si o curte inierbata cu o zona de gratar si un jacuzzi acoperit de perdeaua verde a plantelor cataratoare - curtea interioara se dovedeste un loc perfect pentru o seara romantica sau o petrecere in grup restrans.

Rasfat de diva

Dormitorul imens are acces direct la terasa din spate, ca si la baia de proportii cu care se invecineaza. Totul pentru a asigura confortul necesar unei dive. Luminozitatea camerei, data de albul imaculat al peretilor sporesc senzatia de calm, transformand cele doua incaperi intr-o zona de rasfat pentru Kesha.

Spatiu de creatie

Initial, casa a fost dotata cu un garaj care a capatat intre timp o alta destinatie, mult mai utila noii proprietare a locuintei. Intregul garaj este pregatit sa se transforme intr-o sala de creatie, gata sa scoata la iveala si alte talente ascunse ale cantaretei.

Sursa foto: casasugar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea