Case de vedete

#frigider #cuptor #brad pitt #bucatarii #Case de vedete #bucatarii vedete #masina spalat vase #vedete extern

Case de vedete: 6 bucatarii impresionante ale celebritatilor

Inca o zi de vineri, un nou prilej pentru Acasa.ro sa iti prezinte decoruri spectaculoase din cele mai impresionante case de vedete. Saptamana aceasta, te invitam sa tragi cu ochiul la cateva bucatarii luxuriante de celebritati, menite sa stimuleze creativitatea proprietarilor lor faimosi sau cel putin a bucatarilor personali.

Te-ai intrebat vreodata unde isi beau cafeaua de dimineata Bruce Willis, Brad Pitt sau Taylor Swift? Iata in ce bucatarii luxuriante iau micul dejun cateva celebritati de top!

1. Brad Pitt

La fel ca restul resedintei sale decorate in stilul anilor '50 din Malibu, California, bucataria lui Brad Pitt se remarca prin podeaua din lemn de bambus, peretii din sticla si vederea spectaculoasa catre Coasta. Observam multe obiecte din inox, un bar din sticla si o zona de luat masa foarte casual.
 

2. Bruce Willis

Localizata in statiunea de lux Hailey, Idaho, resedinta lui Bruce Willis este dotata cu o bucatarie multifunctionala, cu frigidere care ating temperaturi cu mult sub zero grade, doua masini de spalat vase, un aparat profesionist de racire a vinului si un cuptor cu sase arzatoare si spatiu dublu de coacere. Mobilierul este confectionat din lemn elegant, iar blaturile din piatra dau un aer rustic interesant incaperii.


3. Taylor Swift

Cantareata country Taylor Swift detine o proprietate spectaculoasa in Nashville, decorata casual-elegant. Bucataria impresioneaza prin aerul clasic si pretios, cu spoturi, mobilier alb, ferestre largi si ustensile din otel inoxidabil.


4. Andie MacDowell

Actrita si ambasadoarea L'Oreal Andie MacDowell se poate lauda cu o bucatarie intr-adevar impresionanta: mobilierul este sculptat manual cu meticulozitate (se pot observa detalii artistice superbe), punctul focal este un cuptor antic reconditionat, iar decoratiunile inspira aerul englezesc tipic, sofisticat si sobru.


5. Hilary Duff

Cu mobilier inchis la culoare, tavan cu grinzi si iluminare difuza, bucataria celebrei Hilary Duff este invaluita intr-un aer rustic intens. Doar ustensilele din otel inoxidabil vin cu un accent contemporan.

6. Katy Perry

Bucataria excentricei Katy Perry este luminoasa si eleganta, cu blaturi din marmura, mobilier alb si o insula de gatit in centru.




Sursa foto: frontdoor.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea