Case de vedete

#case vedete #beverly hills #jennifer aniston #casele vedetelor #vedete extern

Case de vedeta: Faimosul conac pe care Jennifer Aniston il detine in Beverly Hills

Daca e vineri, inseamna ca la Acasa.ro te poti delecta si inspira din cele mai frumoase si luxoase case de vedeta. Astazi vom intra in primitoarea vila pe care actrita Jennifer Aniston o detine in faimosul cartier Berverly Hills si pe care vedeta si-a facut-o cadou la implinirea varstei de 40 de ani.


A incercat sa o vanda de mai multe ori

Desi una dintre cele mai aprige dorinte ale actrite a fost sa isi achizitioneze aceasta casa din Beverly Hills, locuinta a devenit rapid doar un moft pentru vedeta, care a hotarat scape de ea foarte repede, deoarece i se parea prea mare.

Desi ea a cumparat-o la un pret de chilipir 13,5 milioane de dolari, a pus-o in vanzare cu 42 de milioande de dolari.


Dotari de ultima generatie

Pretul piperat al vilei a fost insa justificat de numeroasele si extravagantele investitii pe care vedeta le-a facut in aceasta locuinta. Casa celebrei actrite este dotata cu tehnologie de ultima generatie si mobilier de lux.

Inca de la intrare, casa lui Jennifer Aniston parca iti taie respiratia. Imediat ce pasesti dai de niste oglinzi imense, de Murano, si un candelabru impresionant.



In camera de zi se imbina armonios stilul asiatic cu cel modern si vintage. In centrul acestei camere se arata impunator un semineu, dar si mobila din lemn de esenta rara, alaturi de plantele luxuriante.


Camera de jocuri

Vila lui Jennifer Aniston este dotata si cu camera de jocuri, cu canapele scumpe, tapet de matase, aceleasi plante luxuriante, dar si o masa de biliard enorma. Toate acestea sunt completate cu o vedere spectaculoasa asupra intregului oras.


Bucatarie de ultima generatie

Desi ai fi crezut ca vedetele nu sunt atat de interesate de decorarea bucatariei, iti vei schimba total parerea cand vei observa ca vila lui Jennifer Aniston este dotata cu o bucatarie de ultima generatie, cu aparatura ultraperformanta si mobiler de lux, semn ca aceasta este un spatiu destul de important pentru vedeta.



In total, casa lui Jennifer Aniston are 8 bai, 5 dormitoare, o camera de jocuri, spa japoneaz, piscina si iaz. De asemenea, este dotata cu sisteme inteligente de securitate la pivinta de vinuri si la seiful de bijuterii.




Dormitoarele casei sunt, de asemenea, pline de rafinament si lux, cu mobiler de esente rare, covoare elegante, de cea mai buna calitate si corpuri de iluminat din cristal.



Jennifer Aniston este o actrita americana de renume, castigatoare a premiilor Emmy si Globul de Aur. S-a nascut pe 11 februarie 1969 in Sherman Oaks, California si a devenit cunoscuta datorita rolului lui Rachel Green din sitcom-ul "Friends".

Sursa foto: neuronu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului