Case de vedete

#case impresionante Taylor Swift #case Taylor Swift #case de vedeta #case impresionante #taylor swift

Case de vedeta: cele 8 case impresionante ale cantaretei Taylor Swift

Vedetele au case impresionante, la fel ca viata pe care o duc. Sunt libere sa isi exprime stilul personal asa cum simt si nu sunt constranse de prejudecati sau ghidaje experioare. Asadar, pot sa aiba case care sa reprezinte ceea ce sunt si ceea ce simt. Iata cele 8 case impresionante ale cantaretei Taylor Swift:

1. Penthouse Tribeca

Aceasta proprietate a fost cumparata de cantareata Taylor Sawift in 2014, de la Peter Jackson, cel ce a fost regizorul filmului „Lord of the rings”. A cumparat doua case pe care le-a unit si a format un spatiu cu 10 dormitoare, 10 bai si un o camera pentru biliard.

2. Primaria veche

La numai 3 ani de la achizitia anterioara, Taylor Swift a cumparat primaria veche, ce este estimata la 12.5 milioane de dolari. Aceasta proprietate spectaculoasa include si un teatru, o sala de sport, un loc pentru invitati si o terasa.

3. Proprietatea de pe deal, cu vedere la mare, in Rhode Island

Aceasta achizitie este una dintre cele mai impresionante pe care le detine si este locul unde petrecerile din Rhode Island se intampla des. Este pozitionata pe un deal si este pe malul marii, fiind un punct inalt de unde se poate observa apa. Are 8 seminee, 7 dormitoare, o piscina mare si teren in jurul ei.

4. Apartament in West Village

Acest spatiu este din anul 1920 si este renovat cu stil modern. Este construit din caramida, iar combinatia dintre mobila adusa cu candelabre elegante si deosebite si pereti, face locul sa fie unic. Detine 5 dormitoare, 7 bai si o piscina interioara masiva. Tavanele sunt foarte inalte, iar decoratiunile impresionante.

5. Locuinta din Beverly Hills

Aceasta casa este spectaculoasa si mare, ea fiind construita in 1934. Taylor Swift a decis sa o restaureze si sa o transforme intr-o piesa de istorie. A cumparat-o de la producatorul de film Samuel Goldwyn in 2015.

6. Complexul din Nashville

Complexul este amenajat in stil industrial, avand o fereastra uriasa din tavan pana in podea si open concept. Este un loc pe care cantareata il considera a fi magic. Ea l-a cumparat cand avea numai 20 de ani.

7. Proprietatea greceasca din Nashville

A doua proprietate din Nashville este una uriasa de renastere greceasca. Aici cantareata are doua zone, una fiind aceea a sa si alta a invitatilor. In locatie sunt tavane arcuite, seminee din marmura si podele in carouri. Totul este impresionant cu adevarat!

8. Ferma din Beverly Hills

Taylor Swift a cumparat aceasta locatie si a vandut-o in anul 2018 cu 300.000 de dolari mai putin decat a cerut, insa a castigat in total 850.000 de dolari de pe urma vanzarii acestei proprietati. Aici este bine evidentiat stilul Hollywoodian din anii 1950, fiind un stil de mijloc de secol modern. Are 4 dormitoare si 4 bai, o crama de 1000 de sticle cu control intern al climei. Ferestrele sunt din podea pana in tavan, iar locul este spectaculos. Spatiul este in zona verde si este plin de soare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului