Case de vedete

#urne cenusa #astrolog mariana cojocaru #mariana cojocaru #calugari #casa

Astrologul Mariana Cojocaru, dezvaluiri care au socat! Are in casa urne cu cenusa unor calugari!

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit in cadrul unui interviu televizat despre obiectele pe care le are in casa si simbolurile acestora.

 

Astrologul a facut marturii incredibile, sustinand ca are in casa urne cu cenusa unor calugari din antichitate. Est eun lucru care, dupa cum spune chiar astrologul, nu este practivat in Romania, motiv pentru care multa lume a ramas uimita la auzirea acestor lucruri. 

Mariana Cojocarul a vorbit deschis si despre modul in care si-a ales locuinta. Potrivit astrologului, casa i s-a aratat in vis.

"Vreau sa spun ca este un loc cu un marcaj special pentru ca eu am visat inainte si locul si casa. Tot! Si cand am ajuns aici si am vazut casa, ziceam – Doamne, oare asta o fi? – si imi aminteam in vis ca undeva peste camp, aici era o cruce (…) era iarna, m-am dus eu frumos si cand am vazut crucea zic nu ma insel. Asta e casa si asta va fi casa mea”, a povestit Mariana Cojocaru, in cadrul unui interviu, la Antena Stars.

Mariana Cojocaru, a mai dezvaluit in timpul emisiunii ca tine in casa amultete facute din cenusa calugarilor, dar si urne in care se afla cenusa unor calugari din China Antica.

"Ceea ce e uimitor, pentru ca in Romania nu exista asa ceva. O sa vezi pe etape, amulete care sunt facute din cenusa muncilor (n.r. – calugarilor) din manastire.

Urne care au fost cu cenusa. Deci ele erau in casele nobililor (n.r urnele) si dupa incinerarea era pusa cenusa rudelor in urma. Nu mai este toata cenusa, dar sa stii ca in continuare mai este. (…) Imi place sa le am, sunt elemente de baza, sunt elemente cheie”, a mai precizat astrologul, in cadrul interviului. 

 

Astrologul Mariana Cojocaru, in varsta de 53 de ani, a devenit cunoscuta publicului de 15 ani, in urma aparitiilor televizate, in care vorbeste despre astrologie, karma si energii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului