Case de vedete

#casa Angelina Jolie si Brad Pitt #Case de vedete # vanzare casa #brad pitt #sanatate Angelina Jolie #Angelina Jolie si Brad Pitt

Acasa la Angelina Jolie si Brad Pitt. Ati vrea sa locuiti aici?

Au luat-o cu 3,5 milioane de dolari, iar acum vor sa o vanda cu pret aproape dublu. Afacerea le apartine Angelinei si lui Brad Pitt si e legata de locuinta din New Orleans in care cuplul a petrecut mare parte din ultimii 10 ani.

Actorii americani s-au mutat impreuna cu copiii lor in New Orleans dupa uraganul Katrina, care a devastat acest oras american in anul 2005. La scurt timp dupa mutare, Brad Pitt a infiintat fundatia "Make It Right", cu scopul de a ajuta familiile ramase fara locuinte dupa inundatiile catastrofale care au afectat acest oras din statul american Louisiana. Fundatia sa a contribuit la construirea unui numar de 150 de case, iar toate locuintele au fost ridicate cu tehnici ecologice si sunt izolate termic, scrie Mediafax, care citeaza contactmusic.com.

Sursa foto: zimbio.com

In acea perioada, cuplul a achizitionat cu 3,5 milioane de dolari o vila din Cartierul Francez, centrul istoric din New Orleans. Dupa un deceniu in care a locuit cand in Los Angeles, acolo unde este resedinta de baza a cuplului, cand la Castelul Miraval din sudul Frantei, cand in New Orleans, cuplul a decis ca e momentul sa vanda cea din urma casa.

Sursa foto: variety.com

Niciun picior de ziarist nu a patruns pana acum in intimitatea locuintei celor doi mari actori, insa stim cum arata in special datorita agentilor imobiliari antamati de celebrul cuplu pentru a vinde locuinta si a unui colaj de imagini prezentat de publicatiile americane atunci cand cuplul a achizitionat casa.

Sursa foto: sheknows.com

Proprietatea se intinde pe 700 de metri patrati, iar vila, ridicata pe doua etaje, are sase dormitoare, dintre care unul, aflat intr-o aripa separata, era rezervat special oaspetilor, si trei sali de baie. Constructia a fost ridicata in 1830, este asezata la stada, iar imobilul are camere inalte, cu finisaje in stil venetian, cu multa marmura, candelabre elegante, are o scara in spirala si o bucatarie ultra dotata.

Sursa foto: zimbio.com

Potrivit anuntului de vanzare, proprietatea are doua locuri de parcare cu acces direct din strada, o spalatorie si o piscina mica in curtea interioara.

Sursa foto: popsugar.com

Angelina si Brad nu au anuntat deocamdata daca vor sa achizitioneze o alta proprietate in New Orleans ori vor parasi orasul pentru totdeauna.

Sursa foto principala: dailymail.co.uk, examiner.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului