Case de vedete

#apartament Sore #Case de vedete #sore

Acasa la Sore, ca la Paris!

Sore nu poate sta locului! Acelasi lucru este valabil si cand vine vorba despre locuinta sa. In doar 4 ani s-a mutat de cinci ori! De un an si jumatate insa imparte cu iubitul sau un apartament de 3 camere. De fapt, doua camera si un dressing, modificat de cei doi indragostiti, pasionati de design de interior.


“In urma cu un an si jumatate, cand m-am mutat impreuna cu iubitul meu, era un spatiu gol, tot ce vezi aici e gandit de noi doi, fiecare detaliu. Amandoi suntem pasionati de designul interior, de fapt, acesta e unul dintre lucrurile care ne-au unit. De exemplu, masa aceasta din europaleti Mircea a facut-o, cu mana lui, patul e facut tot de el din europaleti, culorile peretilor au fost gandite de noi. Spatiul e usor industrial cu accente personalizate, doar bucataria e mobilata in stil retro. Baia am decorat-o eu cu mana mea, am rupt pagini din Vogue si le-am lipit pe pereti cu dublu adeziv. Imi place mult sa citesc pe net despre decoratiuni interioare, ma inspir de pe Pinterest, dar Mircea e The Handy Man”, a declarat Sore intr-un interviu pentru "Viva!".


Inedit in casa lui Sore este si sistemul de iluminare: cantareata nu are bec obisnuit in dormitor, ci o instalatie de beculete fixata deasupra patului.


Pasiunea pentru muzica se poate observa de cum intra in casa. Pianul electric pe care Sore il are din 2012 e sta la loc de cinste in living, langa canapeaua cumparata din outlet.


Holul insa nu este mobilat, dar peretii spun suficiente povesti. Pe unul dintre ei troneaza o colectie mica de rame, iar pe celalalt, ca tot lipseste mobi­la, Sore si-a rugat o amica, tatoo artist, sa deseneze o cana­pea, un abajur si o noptiera.


Casa in care Sore locuieste dezvaluie si o alta pasiune a vedetei: Orasul Luminilor.  In living se afla un afis urias cu Turnul Eiffel, in timp ce dormitorul este plin de schite cu peisaje din Orasul Luminilor, iar pe un sevalet dintr-un colt - din nou, un tablou cu Turnul Eiffel.


Cu toate investitiile pe care le-a facut, Sore intentioneaza sa vanda apartamentul. Principalul motiv este aparitia unui copil: “...pe viitor, cand o sa am un copil, nu o sa am ca­mera pentru el, acesta e unul din motive. Prefer ca mutarea sa se produca inainte sa vina un copil, sa nu ma prinda ne­bunia mutarii insarcinata”.

Sursa foto: Viva.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului