Case de vedete

#casa Elena Gheorghe #apartament Elena Gheorghe #Case de vedete #elena gheorghe

Acasa la Elena Gheorghe! Cum arata apartamentul de 300.000 de euro

Elena Gheorghe a terminat de amenajat apartamentul pe care l-a cumparat in urma cu 2 ani! Nu a apelat la niciun designer, ci a ales sa il decoreze dupa propriul gust. Iata cum arata duplexul de 300.000 de euro!

Initial, artista isi dorea o casa la curte, dar, dupa lungi cautari si multe discutii cu sotul sau, Cornel Ene, a hotarat sa aleaga tot un apartament la bloc.

“Initial ne-am dorit o casa in afara Bucurestiului, dar noi avem foarte multa treaba in oras si am fi pierdut mult timp pe drumuri. Si in plus, avem chiar langa bloc un spatiu de joaca ofertant pentru Nicholas, si o gradinita cu reputatie buna”, spunea artista in urma cu 2 ani.

„Am cautat casa in zone precum Pipera sau Baneasa, dar am ajuns la concluzia ca ne-am fi petrecut ziua in masina, in aglomeratie, incercand sa ajungem in centrul orasului, unde ne desfasuram activitatea. Ne dorim o viata usoara si, intr-un final, ne-am decis sa ne luam tot apartament - de fapt, doua unite printr-o scara interioara, adica un duplex, in Vitan Residence 2”, a marturisit artista, pentru Click!

Duplexul este situat la etajele 11 si 12 si se desfasoara pe 180 mp.

"Apartamentul are cinci camere, trei bai si o terasa imensa unde am putea amenaja si o mini cafenea”, a declarat cantareata pentru Wowbiz.ro.

Asa se explica de ce amenajarea apartamentul a durat 2 ani, mai ales ca artista s-a ocupat indeaproape de decorare.

Cantareata si-a mobilat singura casa, fiecare obiect, de la dulapuri, mese si aragaz, pana la ramele pozelor fiind ales de ea si de sotul ei.

In acest sens, Elena Gheorghe a ales mult alb, cu mici accente de culoare si are in living chiar si o pianina, tot in nuanta alb.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului