Case de vedete

#Case de vedete #cornel ilie #vunk

Acasa la Cornel Ilie de la trupa Vunk. Un stil eclectic, urban, o amenajare cu buget mediu

Cornel Ilie isi caracterizeaza locuinta ca fiind una prietenoasa. Marturiseste ca nu a avut in minte un stil anume atunci cand au inceput sa mobileze casa, ci mai degraba gusturile comune cu sotia si "resemnarea" ca amprenta fetitei lor se va regasi peste tot. Rezultatul? O locuinta in stil eclectic, vesela, plina de energie, la fel ca si artistul. 

Cornel Ilie a povestit pentru platforma Wizmo cum a reusit sa isi amenajeze un camin in casa construita de parintii artistului in urma cu 10 ani. "Mereu mi-am dorit să mă mut de la bloc și să stau și în afara orașului, dar abia anul trecut am reușit să fac pasul ăsta. Alegerea a fost de simplă, pentru că este un loc cu foarte multă liniște, unde suntem înconjurați doar de natură, de pădure și lac", a spus artistul pentru sursa citata. 

 

El recunoaste ca nu s-a gandit foarte mult la provocarile financiare pe care le presupune mutatul de la bloc la casa, ci mai degraba a luat in considerare faptul ca isi va putea creste fetita la curte, in aer liber si in liniste. In ceea ce priveste mobilarea locuintei, nu exista un standard. 

"Stilul casei noastre este unul care amestecă tot ce ne bucură pe noi, cei din familie, așa că nu ne-am gândit să abordăm un stil standard. Sufrageria este amenajată destul de clasic, cu un aer conservator, dar are accente de culori, care ajung chiar și pe tavan. Tonurile acestea se regăsesc și la intrarea în casă și-n bucătărie. Suntem înconjurați de multe rafturi cu cărți și obiecte luate din vacanțe, obiecte cu personalitate, care adaugă un aer exotic. Bucătăria este foarte mare, este deschisă, cu privire spre lac. Spațiul acesta l-am gândit ca un loc de relaxare, nu doar unde se gătește. Mult din interiorul casei este din lemn, așa că cele mai predominante nuanțe sunt cele specifice lemnului, și unele nuanțe de grena și mov-prun. Galbenul și albastrul se regăsesc cel mai des printre petele de culoare care “sparg” acele zone.", a explicat Cornel Ilie pentru Wizmo. 

Multe dintre piesele de mobilier sunt realizate chiar de catre Cornel Ilie si sotia sa, dar putem recunoaste si cateva piese de rezistenta de la IKEA: fotoliile galbene, covorul clasic, rafturi si spatii de depozitare. 

Ce parere ai despre casa lui Cornel Ilie?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea