Casa verde

#zone poluare #termoficare #poluare

Noile seturi de robinete termostatice pentru radiatoare, de la Danfoss

Danfoss a lansat noile seturi de robinete termostatice pentru radiatoare 3-in-1. Noile cutii contin robinetul de tur si de retur, precum si un senzor Danfoss din clasa A de eficienta energetica si un design unic.

 

Intr-o locuinta, 70% din consumul de energie se datoreaza sistemului de incalzire, comparat, de exemplu, cu doar 7% aparaturii electrocasnice si iluminatului. Sistemele de incalzire cu radiatoare reprezinta cea mai populara metoda de incalzire. De aceea, ar trebui acordata o atentie sporita controlarii acestor sisteme, pentru a preveni risipa de energie.

Termostatele Danfoss cu clasa A in eficienta energetica va ajuta sa reduceti consumul de energie, prevenind risipirea energiei termice, si va asigura, in acelasi timp, un confort termic constant. inlocuind un robinet manual de radiator cu un robinet termostatat, se poate reduce cu pana la 20% consumul de energie termica. Mai mult, se previne risipa de energie, generata de supra-incalzirea spatiilor sau incalzirea spatiilor neutilizate.

Pentru o instalare usoara, termostatele au ghiduri video usor de accesat, fie scanand codurile QR de pe cutii, fie pe pagina noastra, accesand linkul alaturat.

 

Despre Danfoss

Divizia Danfoss Tehnica Incalzirii

Danfoss Tehnica Incalzirii este unul din liderii domeniului incalzirii, oferind o gama larga de componente si solutii pentru generarea, distributia si utilizarea caldurii pentru confort si economie de energie in cladiri si locuinte. Divizia este organizata in urmatoarele domenii strategice:

  • Controlul confortului rezidential si din cladirile comerciale
  • Componente pentru arzatoare
  • Echipamente pentru termoficare
  • Incalzire prin pardoseala


Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Gura de lup si buza de iepure la animalele de companie

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea:  Implantul dentar la caine

Experti Animalute

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Mirosul gurii la caini si pisici

Experti Animalute

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Totul despre aparatele ortodontice la caini si pisici

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului