Casa de Craciun

#decoratiuni craciun #craciun #casa de Craciun # stilul country

Decoratiuni de Craciun uimitoare in stilul country

Surprinde-ti invitatii anul acesta cu un decor de Craciun cu adevarat uimitor, desprins parca din basme. Alege un decor uimitor in stil country, care sa iti aminteasca de copilarie si sa le redea musafirilor sentimentul puternic de bucurie pura, asa cum o traiau la cele mai fragede varste. Iata cateva idei surprinzatoare de decor country, ideale pentru Sarbatorile de iarna:

1. Tacamurile aurii si suporturile de lumanari

Poti sa readuci zambetul copilariei pe buzele invitatilor tai, daca ii astepti cu o masa plina de tacamuri aurii, pe care le folosesti doar la ocazii speciale. Alaturi de acestea, poti decora masa de Craciun cu cateva suporturi de lumanari antice si in fiecare farfurie sa asezi cate un mic cadou pentru fiecare invitat, prins cu o panglica rosie de catifea.

2. Dulapurile festive

Decorul country este o sursa inepuizabila de inspiratie atunci cand vine vorba despre Craciun. Chiar si banalele dulapuri pline cu vesela pot capata o nota festiva in preajma Sarbatorilor de iarna. Agata de usile acestora cateva globulete micute, viu colorate, iar inauntrul lor creeaza o simetrie cu masa si asaza aceleasi mici cadouri, prinse cu panglica de catifea.

3. Magia dulce

Daca masa din hol ti se pare prea goala, poti aduce si in acest loc magia Sarbatorilor de iarna. Decoreaza asadar holul cu un brad micut in ghiveci si inconjoara-l cu multe dulciuri. O caprioara, un cerb si cateva figurine din turta dulce pot aduce spiritul Craciunului chiar si in cele mai banale spatii din casa ta.

4. Comodele vintage

Comodele vintage se pot transforma si ele in decoratiuni uimitoare in preajma Craciunului. Deschide-le usor sertarele, arunca in ele cateva panze viu colorate si decoreaza-le cu vase din sticla de dimensiuni diferite, iar intr-un colt, asaza cateva cutii de cadouri frumoas ambalate. Efectul va fi unul frapant, calduros si foarte primitor, exact cum se cuvine Sarbatorilor de iarna.

5. Aerul epocal, un decor luxos de Craciun

Textura decolorata roz si metalele vechi combinate cu imprimeuri florale epocale vor readuce in casa ta lumina si farmecul de altadata, cu ocazia Craciunului.

Sursa foto: homelife.com.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea