Casa de Craciun

#decorare hol #hol intrare #decor casa #decor craciun #amenajare casa #craciun

Cum sa decorezi holul de la intrarea in casa pentru Craciun

Daca te-ai apucat de decorarea casei pentru Craciun, nu trebuie sa uiti de holul de la intrare. Raspandeste veselia si spiritul sarbatorilor de iarna inca de la primii pasi, uimindu-ti oaspetii cu decoratii inspirate de Craciun.

Decorul festiv de la intrare va aduce un plus de veselie in casa ta si clipe de lumina celor dragi. Iata cateva idei din care te poti inspira pentru a obtine cele mai frumoase decoratii pentru holul de la intrare.

Un covor elegant si confortabil in carouri

 

Adu un plus de confort si stil holului de la intrare acoperind podeaua rece cu un covor elegant in carouri pe care il poti face chiar tu. Covoarele functioneaza deseori excelent pentru camerele de zi, dar arata foarte bine si in holul de la intrare.

Acest covor se poate personaliza de minune pentru a fi potrivit pentru orice decor de sarbatoare. Un covor in carouri rosii, realizat rapid cu cateva tuse de vopsea, completeaza de minune decoratiile de sarbatoare de pe usa.

Rame cu mesaje de Craciun

 

Nu trebuie sa investesti sume fabuloase pentru a beneficia de decoratii frumoase de Craciun. O simpla rama cu un mesaj frumos caligrafiat, inspirat, cum ar fi o urare de sarbatori, poate fi de mare efect pe holul de la intrare. Tot ce ai de facut este sa gasesti online mesajul redactat cu caractere de sarbatoare, sa il listezi pe o hartie frumoasa si sa il pui in rama.

Suport pentru felicitarile de la cei dragi 

 

Una din partile frumoase ale sezonului este faptul ca primim felicitari de la prieteni si familie, unele dintre ele cu adevarat superbe. De ce nu le-ai expune pe holul de la intrare?! Ai nevoie doar de o felie de bustean de mesteacan pentru o baza solida si suport si o sarma frumoasa de cupru pe care sa o fixezi in lemn si sa o modelezi in forme armonioase. Pe sarma urmeaza sa prinzi acele minunate felicitari. Acesta este un decor de sarbatoare pe care il poti pastra chiar tot anul.

Un decor care se invarte unui bradut de Craciun

 

Ca un preludiu pentru adevaratul brad de Craciun din camera de zi, pe holul de la intrare poti face un mic aranjament festiv cu un bradut intr-un ghiveci galvanizat- poate fi unul artificial sau unul natural - infasurat intr-o panza rustica, o rama cu o urare de sarbatoare si cateva cadouri frumos impachetate in spiritul Craciunului. Nu uita de podoabe! Alege ceva ce se armonizeaza cu decorul deja existent sau limiteaza-te la ceva simplu, metalic.

Ghirlanda de sarbatoare

 

Uneori poate fi mai bine sa ramanem la decorul traditional de sarbatoare pentru holul de la intrare. Aranjeaza o ghirlanda frumos luminata pe marginea scarii sau pe marginea verticala a zidului pentru a umple intrarea cu mirosul proaspat de brad si verdele specific sarbatorilor de Craciun. Cateva conuri de brad si o funda festiva aurie vor completa de minune decorul de pe holul tau de la intrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea