Casa de Craciun

# brad artificial craciun #alegere brad artificial #brad artificial #brad craciun #brad

Cum sa alegi bradul artificial ca un profesionist

Sunt multe motive care te pot convinge sa alegi un brad de Craciun artificial. De la faptul ca nu va mai trebui sa cumperi in fiecare an cate un brad, pana la curatenia care se pastreaza pentru ca acele nu cad pe covor dupa cateva zile de cand l-ai instalat, bradul artificial este o optiune pe care n-ar fi rau sa o ai in vedere anul acesta. Iar daca bradul traditional care se apropie ca aspect de bradul natural nu te multumeste, sunt variante mult mai moderne pe care le poti alege.

Alege dimensiunea potrivita a bradului

In orice casa, bradul de Craciun are locul sau. Dar te-ai gandit pana acum daca acolo unde este asezat in fiecare an, este cel mai bun loc? Bradul de Craciun este piesa de rezistenta a acestei sarbatori, insa ai grija ca atunci cand ii gasesti locul, acesta sa nu fie prea aproape de foc, sa nu blocheze intrarea in camera sau sa incarce prea mult spatiul. Fa schimbarile de rigoare, daca este cazul. Odata ce ai stabilit locul, fa si cateva masuratori. Masoara inaltimea, latimea si adancimea spatiului in care intentionezi sa pui bradul. Bradul trebuie sa fie cu 15 centimetri mai scurt fata de tavan, pentru a putea sa ii pui si un varf. Tine cont ca in jurul bradului sa fie suficient spatiu, pentru ca crengile sa nu loveasca peretii sau mobila.

Cat costa un brad artificial?

Ca si in cazul altor lucruri pe care le cumperi, ia-l pe cel mai bun pe care ti-l permiti. Un brad de Craciun artificial realizat din materiale de calitate poate fi pastrat in cea mai buna stare chiar si 15 ani, asadar merita sa investesti ceva mai multi bani, avand in vedere ca ai sa il folosesti mai multi ani la rand.

Cum alegi un brad artificial de calitate

Brazii artificiali de calitate sunt cei care seamana aproape perefect cu brazii naturali, mai exact, diferenta dintre cel de plastic si un brad autentic este insesizabila. De regula acesti brazi sunt confectionati din plastic PE sau polietilena. Acest material face ca acele bradului artificial sa fie la atingere asemanatoare cu acele bradului natural. Brazii artificiali mai ieftini sunt facuti din benzi PVC. Acestia au o culoare verde inchis, iar dupa ce sunt impodobiti au un aspect bogat si incantator. Alti brazi artificiali sunt realizati dintr-un amestec de polietilena din care sunt realizate acele si PVC pentru a adauga mai multa densitate.

Nu te uita doar la ramurile bradului artificial. Un brad de calitate trebuie sa aiba si un trunchi bine definit si de asemenea sa aiba suport metalic pentru mai multa stabilitate.

Ce stil de brad ti se potriveste

Brazii artificiali care se incadreaza in stilul traditional sunt de regula cei care se apropie cel mai bine ca aspect de brazii naturali. Daca te decizi la un brad traditional atunci alege-l pe cel care arata cel mai bine si care se incadreaza in bugetul tau.

Pe de alta parte, brazii artificiali in stil contemporan arata cu totul diferit si aici vorbim de brazi in culori diferite. Brazii negri, alb stralucitor sau chiar brazii neon au fost la mare cautare in anii trecuti si sunt in continuare o alegere buna atunci cand vrei sa iesi din tipare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea